Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Luvabella – de interacieve en levensechte pop

Luvabella – de interacieve en levensechte pop 5 juli 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Luvabella levensechte pop

Er zijn de laatste jaren ontzettend veel poppen op de markt gebracht. En sinds kort kunnen we kennismaken met Luvabella! Een interactieve levensechte pop. Je vraagt je misschien af wat je je daar bij voor moet stellen. Dat gaan we je vertellen!

Luvabella: nu ook in Nederland

Luvabella is al langer op de markt in het buitenland en sindskort ook in Nederland. Speelgoedfabrikant Spin Master heeft de pop deze zomer in Nederland geïntroduceerd. De pop praat, beweegt en speelt als een echte baby. En daarmee claimt Spin Master ook dat het de meest interactieve en levensechte pop is van dit moment.

Interactief en levensecht?

Waar ter wereld deze schattige pop ook opduikt, kinderen zijn gek op de pop. En dit komt door de gelijkenissen met een echte baby, deze zijn enorm! Kinderen kunnen Luvabella eten geven en daarnaast leert ze ook steeds meer woorden. De pop beweegt zoals een baby dat doet, giechelt als je haar kietelt en houdt er van om lekker te knuffelen.

Luvabella accessoiresSpin Master heeft een nieuwe generatie poppen op de markt gebracht. Luvabella wordt namelijk geleverd met interactieve accessoires om haar goed te kunnen verzorgen. Door haar realistische speelpatronen raken de kinderen snel aan haar gehecht.

Wat kan Luvabella dan allemaal?

De pop kan gevoed worden met een lepeltje of haar eigen drinkfles. Ze vindt het fijn als je haar lekker in slaap wiegt. Een spelletje kiekboe spelen? Dat vindt ze super leuk! Tegen kietelen kan ze niet, dat zorgt voor heerlijk gegiechel. Wat Luvabella bijzonder maakt is haar vermogen om nieuwe woordjes te leren. In het begin zegt ze nog vrij weinig, maar hoe meer je haar verzorgt hoe meer ze gaat zeggen. De pop gaat van babygebrabbel naar complete zinnen, ze kent meer dan 500 unieke natuurlijke reacties.

Hoe ze dat doet? Luvabella bevat sensoren op het gezicht, de buik en de voeten. Daarnaast herkent ze donker en ligt. Dit zorgt ervoor dat ze levensechte gezichtsuitdrukkingen en gebaren kan laten zien.

Wij zijn ontzettend benieuwd naar deze pop! Hebben jullie haar al gezien?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.