Baby en Peuter Speelgoed van het Jaar 2018

Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit

Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit 18 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit

Ben je nog opzoek naar het ideale cadeau voor jouw baby, dreumes of peuter? Zoek niet verder, want wij gaan je alles vertellen over de Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit. Deze speelgoedrobot heeft oneindig veel mogelijkheden en staat garant voor heel veel plezier in huis! 

Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit

De Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit wordt aangeraden voor kindjes van 6 tot 36 maanden. Zoals je ziet heb je dus de robot, Rockit en daarnaast het spookje op zijn hand, Spark. Dit tweetal reageert op elkaar en op jouw kind(eren). Ze hebben interactieve lichtjes, liedjes, geluidjes en zinnetjes over het alfabet, kleuren, tellen en meer. 

Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit

Welke mogelijkheden heeft de speelgoedrobot?

• Begrijpend leren: Coole melodietjes en zinnetjes leren je kindje over het alfabet, kleuren, tellen, vormen, Engels en meer.
• Ontwikkeling van de zintuigen: Stimuleer de zintuigen van je kindje met vrolijke, gekleurde lichtjes en leuke muziek, bewegingen en verschillende materialen.
• Nieuwsgierigheid & verwondering: Als kleintjes ontdekken dat ze RockIt en Spark kunnen laten bewegen en grappige lichtjes en geluidjes kunnen activeren, leren kinderen over oorzaak en gevolg. 
• Grappige bewegingen stimuleren je kindjes om te dansen en bewegen op de maat van de muziek
• Met Meegroeispeelgoed technologie: de content verandert naarmate je kindje groeit!
• Met 100 meezingliedjes, melodietjes en zinnetjes! Baby leert over het alfabet, cijfers, vormen, kleuren en meer.
• Een buikje vol speelplezier: 1-2-3 wieltje om tegen te tikken, schuif het deurtje waar vormpjes achter zitten open en dicht of druk op de ABC tuimelknop
• Geef hem een high-five en luister hoe RockIt reageert met één van drie grappige stemmetjes!

Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit

Speelgoed van het jaar 

De robot was ook genomineerd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. De Blabla Blocks van Vtech gingen er met de prijs vandoor in de categorie 0-3 jaar, maar een nominatie zegt natuurlijk al heel erg veel! 

De Fisher Price Rockit is heel uitnodigend. Je wordt blij van zijn vrolijke gezichtsuitdrukking, hij beweegt, maakt geluid en is gemakkelijk te bedienen. Leuke interactie. De opnamefunctie maakt hem heel persoonlijk. En heel fijn: je kunt hem zachter zetten! Een prima doos met goede uitleg.

Ons oordeel

Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit

Wij hebben de robot getest met onze twee kinderen van bijna 2 en bijna 4. Omdat de robot heel veel verschillende mogelijkheden heeft en echt met de leeftijd ‘meegroeit’, is het voor beide kinderen een interessant stuk speelgoed. Onze dochter wordt vooral heel blij van de liedjes en melodietjes. Ze danst geregeld met de robot en loopt dan al klappend in haar handjes om hem heen. Ons zoontje is niet zo’n danser en is minder geïnteresseerd in de muziek. Hij vindt alle andere opties veel interessanter. Vooral de zinnen over het alfabet en dergelijke vindt hij mateloos interessant. Datzelfde geldt voor alles over cijfers en vormen wat de robot allemaal zegt. Hij kan zinnetjes inspreken die op een bepaalde toon terug gezegd worden, waardoor het spreken en luisteren bevorderd worden. Echt hartstikke leuk dus!

De robot is dus echt een toegevoegde waarde hier in huis. Het is leuk om te zien hoe beide kinderen er zoveel plezier van hebben op hun eigen manier. 

Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit

38.25
9.2

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Speelplezier

9.5/10

Pros

  • Ontzettend veel mogelijkheden
  • Voor meerdere leeftijden geschikt
  • Erg stevig

Cons

  • Duur

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.