Poppen en Knuffels Reviews Trends

Er zijn nieuwe Rainbow High poppen! | Review

Er zijn nieuwe Rainbow High poppen! | Review 17 mei 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Rainbow High-modepoppen 6

Onlangs vertelden we jullie al over de nieuwe Rainbow High Series 5 poppen. Wij kregen één van deze prachtige poppen opgestuurd en vandaag lees je onze bevindingen. Er zijn er in totaal zes. Wij ontvingen Oliva Woods.

Nieuwe Rainbow High poppen

Rainbow High Series 5

Rainbow High is populairder dan ooit. Ze hebben zelfs een eigen serie op Netflix! Zoals gezegd zijn het er in totaal zes. Naast Oliva Woods gaat het om: Aidan Russell, Kim Nguyen, Michelle St. Charles, Priscilla Perez en Victoria Whitman. Deze hebben allemaal hun eigen stijl en karakter. Oliva is helemaal in het groen gekleed en krijg je met enkele accessoires. Onder meer een hele coole zonnebril. De poppen allemaal rond de 35 euro.

Oliva Woods

Zoals we van Rainbow High gewend zijn komt Oliva in de herkenbare doos. Je krijgt er ook de standaard bij zodat je haar neer kunt zetten. Daarnaast komt ze met een zonnebril, een föhn, make-up en kwasten. Haar hele outfit is – net als haar haar – groen. Ze heeft leuke knotjes bovenop haar hoofd, oorbellen in en ze draagt stoere laarzen.

Wat vindt Jasmijn van de pop?

Jasmijn speelt heel erg veel met poppen en de Rainbow High zijn samen met L.O.L. Surprise haar favorieten. Ze heeft er nu een paar, zoals Minnie Choi. Ze bewaart alle poppen zorgvuldig bij elkaar en haalt ze bijna dagelijks tevoorschijn. Ze kan er dan uren mee tutten, verhalen mee vertellen of hun haren kammen. Wat extra leuk is bij Oliva Woods is dat je er een make-up pallet bij krijgt met kwastjes. Dit is perfect voor Jasmijn haar fantasiespel. Ook deze pop is weer prachtig. Kijk de details hieronder op de foto’s. Alleen de ogen al! Ik wou dat ik zulke poppen had vroeger. Ook voor Olivia wordt goed gezorgd thuis en heeft een mooi plekje gekregen in Jasmijn haar verzameling. Wij zijn fan!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.