Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Verlopen winacties

Rainbow High viert het Rainbow Vision-songfestival

Rainbow High viert het Rainbow Vision-songfestival 25 december 202216 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De poppen van Rainbow High vieren het Rainbow Vision songfestival met een nieuwe serie poppen. Deze schitterende poppen zijn buitengewoon gedetailleerd zoals we van MGA Entertainment gewend zijn. Er zijn drie bands verschenen die je kunt verzamelen: The Royal Three, Rainbow Divas en Neon Shadow. Wij kregen de drie poppen van The Royal Three opgestuurd. Je leest vandaag onze review van één van de poppen.

Rainbow Vision-songfestival

Het Rainbow Vision-songfestival is losgebarsten en daarom heeft MGA Entertainment de spotlights gericht op maar liefst negen nieuwe poppen. Deze poppen zijn gebaseerd op de personages die een plek in de finale van het spectaculaire muziekfestival hebben weten te bemachtigen. Samen vormen ze drie bands met ieder een volledig eigen stijl en ze vertegenwoordigen zowel Rainbow High als aartsrivaal Shadow High. Vanuit Rainbow High worden er twee talentvolle popgroepen naar het songfestival gestuurd om de school trots te maken. Rainbow Divas is de eerste groep en bestaat uit de stralende Diva Meline, Sabrina St. Cloud en Ayesha Sterling. De tweede groep die de eer van de school mag verdedigen heeft K-Pop als thema en heet The Royal Three. Dit drietal bestaat uit Minnie Choi, Tessa Park en Tiara Song. Neon Shadow is de band die het vertrouwen krijgt van Shadow High om deel te nemen aan het songfestival. Hierbij gaat het om Mara Pinkett, Harley Limestone en Uma van Hoose.

Wil je de avonturen volgen rondom Rainbow Vision? Bekijk de afleveringen op het YouTube-kanaal van Rainbow High Benelux.

Onze mening over de poppen

Zoals gezegd kregen wij dus de hele band The Royal Three opgestuurd. Deze band heeft als thema K-pop. Persoonlijk vind ik Rainbow High onder de allermooiste poppen die nu op de markt zijn. De details zijn ongeëvenaard. Jasmijn (5) mocht één pop kiezen die we zouden reviewen. Ze koos voor de pop met het roze haar: Minnie Choi. Minnie komt met verschillende sets kleding en heeft prachtig zachtroze golfend haar. Zoals we van MGA Entertainment gewend zijn, is de kwaliteit van deze Rainbow Vision pop ook weer fantastisch. De details zijn zo mooi. Alleen al de make-up en de sieraden, daar zit zoveel werk in. Ze heeft ook zulke mooie kleren, met allerlei kleine kraaltjes en alles. Schitterend! Jasmijn heeft al eerder een Rainbow High pop mogen reviewen en speelt daar nog heel vaak mee. Je kunt de poppen eindeloos verkleden, hun haren doen of gewoon allemaal keurig neerzetten op hun standaard natuurlijk. Dat laatste is Jasmijn overigens niet van. Haar poppen moeten mee in al haar fantasieverhalen en worden het hele huis doorgesleept. “Vandaag gaat Minnie op vakantie mama!” hoor ik dan.

Meer MGA Entertainment? Lees onze Na! Na! Na! Surprise reviews!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

16 comments

 1. Oooh wat zijn deze weer mooi! Onze dochter gaat voor Tiara. Ze vindt hem super mooi en toen ze deze zag werd ze al helemaal enthousiast. Dussss ik hoop dat ik haar heel blij straks mag maken.

 2. Hiervan zou Emily heel erg vrolijk worden. Deze poppen zien er inderdaad geweldig uit en roze of lila haar vind ze helemaal prachtig.

 3. Super leuke poppen! Mijn dochter Tiffany is helemaal fan van rainbow high en lol poppen dus deze passen goed in haar straatje 🙂 graag doen wij mee, zie fb en insta 🙂

  Liefs

  Angela

 4. Whaaaa, de favoriete poppen va ln mn dochtertje.. Tessa vond ze mega stoer, dus we hopen op die, maar Tiara is ook meer dan welkom. Want alle rsinbow high poppen zijn zooo prachtig ? ? ?

 5. Heel graag doe ik mee voor de pop Tessa , voor mijn jongste kleindochter om op haar verjaardag te geven.

  Om privéredenen heb ik geen Social Media, hoop mee te mogen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.