Verlopen winacties

DVD Cry Babies – Magic Tears

DVD Cry Babies – Magic Tears 11 september 20208 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Cry Babies - Magic Tears

Kennen jullie de Cry Babies al? Dit zijn schattige baby’s die allerlei avonturen beleven. Er is speelgoed van, zoals schattige poppen, maar ook een televisieserie! En wij mogen vandaag twee DVD’s weggeven van deze serie! Lees je snel verder?

Cry Babies – Magic Tears

In het eerste seizoen hebben de Cry Babies Magic Tears veel avonturen in de Bottle Valley met hun lieve dieren beleefd. In dit nieuwe seizoen kun je veel verrassingen en avonturen verwachten! De baby’s ontdekken een bijzondere Fantasiewereld met magische dummy huisjes waar hun nieuwe fantasievrienden wonen.

Sommige van die vriendjes hebben iets speciaals, anderen hebben bijzondere krachten en sommige vriendjes zijn nog aan het uitzoeken wat hun uniek maakt. Ze hebben één ding gemeen en dat is dat hun tranen magisch zijn! Ze leren samen hoe ze hun problemen moeten oplossen door middel van goed teamwork en hun vriendschap. Op de DVD staan maar liefst 26 (!!) afleveringen waar je van kunt genieten.

Cry Babies - Magic Tears

Wat vinden wij van de DVD?

Onze kinderen kennen Cry Babies van een pop die we ooit voor Jasmijn hebben gekocht. Wij hebben Lala en de pop kan echt huilen. Pas later kwamen we erachter dat er ook een televisieserie van is. Wij hebben Videoland en daar is de serie op te zien. Toen we deze DVD kregen om thuis te kijken, waren de kindjes ook heel enthousiast. Cry Babies is een lieve serie met leuke karakters. Wij hebben de DVD thuis met veel plezier bekeken. En omdat er zoveel afleveringen op staan, heb je er echt veel plezier van.

Cry Babies - Magic Tears

Winnen!

Wil je ook een DVD winnen? Dat kan! We mogen er namelijk twee weggeven! Meedoen is heel simpel:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht voor wie jij een DVD wilt winnen!

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 26 september 2020 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

8 comments

  1. Wat een schattige dvd.
    Mijn jongste kleindochters vinden dat vast en zeker ook.
    Ik heb geen facebook (privéredenen), maar volg wel bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.