Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Spellen en Puzzels

Dress Code van SmartGames | Review

Dress Code van SmartGames | Review 5 september 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Dress Code van SmartGames

Een kleurrijk, vrolijk spel dat ook nog eens erg goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Dat is Dress Code van één van onze favoriete merken: SmartGames. Dress Code is voor kinderen van 4 jaar en ouder. Het is de bedoeling dat je de juiste outfit zoekt bij het juiste seizoen. Wij mochten het testen en vandaag lees je onze review!

Dress Code van SmartGames

Bij Dress Code krijg je verschillende tegels die je gebruikt als lagen om een opdracht te doen. Pak het opdrachtenboekje erbij en maak de opdracht. Er staan opdrachten van allerlei verschillende niveaus in. Vervolgens probeer je met de tegels het plaatje na te maken. Zorg ervoor dat je de juiste tegels hebt en dat je ze op de juiste volgorde op de houder staan. En ook nog hoe je ze in de houder zet maakt verschil. Dat klinkt misschien simpel, maar voor de moeilijkere opdrachten moet je best even puzzelen!

Wat vinden wij van het spel?

Onze dochter Jasmijn (6) vindt de spellen van SmartGames altijd erg leuk. Dit spel draait helemaal om de kleding en de juiste outfit vinden dus het thema sprak haar gelijk al aan. Zoals we gewend zijn van SmartGames is ook Dress Code van zeer goede kwaliteit. De puzzels zijn uitdagend en het is natuurlijk ontzettend handig dat er meerdere niveaus in staan. Zo kun je het dus ook met jongere kinderen al spelen. Onze kinderen zijn 6 en 8 en vermaken zich er prima mee, ze doen dan het moeilijkste niveau. En heb je het bijgeleverde boekje uit? Dan kun je extra opdrachten online downloaden.

Wat ons betreft is ook dit spel van SmartGames weer een aanrader!

Meer SmartGames? Lees hier de review van Criss Cross Cube.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.