Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Alles over Super Mario Bros. Wonder | Binnenkort

Alles over Super Mario Bros. Wonder | Binnenkort 3 september 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Super Mario Bros. Wonder

Ben jij klaar voor een spetterende dosis Mario-fun? Nintendo heeft afgelopen week een preview gedeeld van het spel Super Mario Bros. Wonder! De game wordt op 20 oktober 2023 gelanceerd en belooft een spannend avontuur vol nieuwe power-ups en verrassende wondereffecten. Duik in deze blog en laat je meenemen in de magische wereld van Super Mario Bros. Wonder.

Een sprong naar het onverwachte

Maak je klaar om te ontdekken wat er gebeurt als Mario op avontuur gaat in het gloednieuwe Bloemenrijk! Een frisse maar toffe ervaring staat voor je klaar, met een kleurrijk landschap om te verkennen en een reeks speelbare personages om uit te kiezen. Maar dat is nog niet alles – de game introduceert ook wonderbloemen die voor ongelooflijke wondereffecten zorgen die je moet zien om te geloven.

OLED-Model Mario Edition – Een meesterwerk in rood

Maar wacht even, er is nog meer geweldig nieuws! Op 6 oktober 2023 wordt het nieuwe Nintendo Switch – OLED-model Mario Edition (rood) gelanceerd. Het spelsysteem, de controllers en de houder zijn allemaal uitgevoerd in de iconische rode Mario-kleur. Op de achterkant van de houder vind je zelfs een silhouet van Mario die springt, en als je goed oplet, ontdek je verborgen munten.

Red het Bloemenrijk van chaos!

Super Mario en zijn vrienden worden uitgenodigd voor een bezoek aan het Bloemenrijk door prins Florian. Maar helaas heeft Bowser andere plannen. Door een mysterieuze wonderbloem aan te raken, versmelt Bowser met het kasteel van prins Florian en brengt hij het koninkrijk in chaos. Aan jou de taak om samen met Mario en zijn vrienden het koninkrijk te redden van deze chaos!

Super Mario Bros. Wonder

Hoogtepunten van het avontuur

Tijdens je avontuur in Super Mario Bros. Wonder. wachten er talloze geweldige functies en hoogtepunten op je:

  • Een gevarieerd koninkrijk: verken het Bloemenrijk met zes unieke werelden rondom de Tulpenkust. Van eilanden tot zeegrotten en donkere grotten, er valt genoeg te ontdekken!
  • Wonderbaarlijke wondereffecten: de wonderbloemen in het spel zorgen voor verrassende en onverwachte gebeurtenissen. Denk aan bewegende buizen, kantelende landschappen en veranderende perspectieven – het zal je verbazen!
  • Charismatische personages: Naast Mario kun je als Luigi, Peach, Daisy, Toad en anderen spelen. Elke karakter brengt een unieke draai aan de gameplay.
  • Talloze power-ups: van de olifantenappel tot bubbelvormen en boorvaardigheden – de nieuwe power-ups voegen een spannende dimensie toe aan je avontuur.
  • Lokale en online multiplayer: speel lokaal met maximaal vier spelers op dezelfde Nintendo Switch, of daag je vrienden uit in online multiplayer-modi. Werk samen, race tegen elkaar en deel je speelervaring!
Super Mario Bros. Wonder

Het avontuur wacht op jou!

Super Mario Bros. Wonder ligt vanaf 20 oktober 2023 in de winkel, de Nintendo eShop en de My Nintendo Store. Wil je meteen aan de slag zodra het spel uitkomt? Dan is pre-orderen de sleutel tot een geweldig avontuur! En als lid van Nintendo Switch Online, kun je zelfs profiteren van gamevouchers voor nog meer speelplezier. Klaar om jezelf onder te dompelen in dit onverwachte avontuur?

Ook leuk om te lezen: Race door de grachten van Amsterdam in Mario Kart 8 Deluxe

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.