Games en Elektronica

Dragons Dawn of New Riders videogame

Dragons Dawn of New Riders videogame 12 januari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Dreamworks Dragons Dawn of New Riders

Ken je de film How to train a dragon nog? De film komt uit 2010, maar nog steeds zijn er genoeg Dreamwork Dragon fans! En voor deze fans komt er binnenkort een nieuw spel uit: Dreamworks Dragons Dawn of New Riders!

Dragons Dawn of New Riders

Outright Games heeft aangekondigd dat zij samen met Universal Games hard heeft gewerkt aan een nieuwe titel, Dreamworks Dragons Dawn of New Riders. Dit spel vertelt een nieuw verhaal binnen het populaire Dreamworks Dragons universum. Het spel komt beschikbaar voor op de
PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en PC.

Wat is er nieuw?

In dit spel sluiten alle spelers zich aan bij het nieuwe heroïsche duo: Scribbler en Patch om in een gevecht draken te redden en een nieuwe vijand te verslaan! Eir heeft draken in haar macht en gebruikt ze om duivelse plannen uit te voeren. Je neemt het op tegen vrede vijanden, je ontdekt nieuwe maar ook bekende locatie, en je komt je favoriete personages tegen in dit nieuwe avontuur.

Een authentiek avontuur

Help Scribbler zijn verloren geheugen terug te vinden en maak vrienden met Parch, een unieke hybride draak.

Epische gevechten

In dit nieuwe spel speel je nieuwe krachtige vaardigheden vrij en neem je het op tegen geduchte vijanden. Weet jij ze allemaal te verslaan?

Ontdek nieuwe locaties

Vlieg en ontdek nieuwe locaties. Maar je kunt ook een bezoek brengen aan oude locaties, waaronder Havenholme, Valka’s Mountain en Blood Briar Island.

Los puzzels op

Ben je goed in puzzelen? Dat komt dan goed uit! Door te wisselen tussen Scribbler en zijn draak Patch los jij de moeilijkste puzzels op.

Wanneer verschijnt het spel?

We moeten nog een aantal weken geduld hebben. Dragons Dawn of New Riders verschijnt in februari van dit jaar, gelijktijdig met de lancering van de nieuwe film How To Train Your Dragon: The Hidden World.

Ook leuk om te lezen: De LEGO Harry Potter Collection of Asterix & Obelix XXL 2

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.