Spellen en Puzzels Verlopen winacties

Dizzy Unicorn | Laat de eenhoorn regenbogen spugen #Sinterklaasbloghop

Dizzy Unicorn | Laat de eenhoorn regenbogen spugen #Sinterklaasbloghop 14 november 202033 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Dizzy Unicorn

Met het spel Dizzy Unicorn kun je een eenhoorn regenbogen laten spugen! En deze blog maakt onderdeel uit van een grote Sinterklaasbloghop. Dat betekent dat er heel veel te winnen valt, lees dus snel verder!

Dizzy Unicorn

Dizzy Unicorn van Goliath

Bij Dizzy Unicorn is het de bedoeling om deze blije eenhoorn zo duizelig te maken dat hij regenbogen uitspuugt. Stop een bus silly string in de achterkant van de eenhoorn en het spel kan beginnen! Draai hem rond en kijk waar hij landt, op 1, 2, of 3? Druk vervolgens dit aantal keer op de hoorn en hopelijk blijf je veilig, want op elk moment kan hij zomaar spuiten! Als je pech hebt, kun jij namelijk zomaar helemaal onder de regenbogen zitten.

Dizzy Unicorn

Sinterklaasbloghop

En zoals gezegd, maakt deze winactie van Dizzy Unicorn onderdeel uit van een grote bloghop. Dit is een samenwerking van bloggers, waarbij elke deelnemer een eigen winactie heeft. Elke blogger verwijst weer naar de volgende site. Op deze manier ‘hop’ je dus van blog naar blog.

Je bent wellicht via MeervanMir hier gekomen. Miriam is moeder van vier meiden. Op haar blog lees je alles over haar gezinsleven! Op haar blog kun je Gel Crayons van Ooly en een Postcard Kit van Tiger Tribe winnen!
En wij verwijzen weer door naar Marieke Blogt, een mama en lifestyle blog. Je kunt daar overigens het spel Pensilly winnen!

Nog meer leuke spellen voor kinderen met eenhoorns? Ken je HABA Eenhoorn Flonkerglans al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

33 comments

  1. Wat een leuk spel. Onze dochter Muriëlle wordt blij van spelletjes en houdt wel van een grapje. Nu al toont ze zoveel humor. Het is echt een gezelschapsdier. We zitten hier ieder weekend aan tafel spelletjes te spelen met groot plezier. Dit vrolijke ondeugende spel past precies bij haar persoontje. Schot in de roos. Een prachtkans met nieuwe uitdaging. Super

 1. ??? Wat een leuk begin van de dag. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, deze Dizzy Unicorn ?? win ik heel graag voor mijn dochters. Ik weet zeker dat ze deze heel erg leuk vinden. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!???

 2. Wat een leuke eenhoorn! Volgens mij het het lievelingsdier van alle jonge meiden. Zo dus ook die van mijn dochter van vier jaar! Het lijkt mij een mega leuk spel om samen met haar te doen. Ik zie nu al de enthousiasme en spanning in haar ogen voor me ?

 3. Wat ziet dit er leuk uit zeg!! Spelletjes spelen vinden onze meiden zo gezellig! En als echte unicorn fans, zou dit helemaal in de smaak vallen! ?

 4. Wat een grappig spel als ik het zo lees !!! Zorgt vast voor veel hilariteit 😉 Ik sla de winactie over, maar vond het wel leuk om even langs te hoppen natuurlijk!

 5. Mijn dochter vindt eenhoorns en regenbogen helemaal geweldig. Natuurlijk doe ik dan mee voor de spel, ik weet zeker dat ze het helemaal niet erg zal vinden als ze onder de regenbogen komt te zitten.

 6. Zo’n Sinterklaas bloghop is elke keer weer leuk, iedere keer doe ik weer graag mee.
  Deze keer doe ik mee voor mijn jongste kleindochter, die heeft iets met eenhoorns.
  Dit Dizzy Unicorn spel vindt ze vast en zeker erg leuk.
  Ik heb geen Soc.Media (privéredenen), maar volg wel bloglovin.
  Hopelijk kan ik ondanks dat meedoen en mag ik meeloten.
  Nu hop ik weer door.

 7. Ik heb even op youtube gekeken naar dit spel en wat een leuk spel zeg! ? Ik doe graag mee voor mijn dochter..die gaat echt pret hebben met vriendinnetjes als ze dit speelt of met ons?

 8. Heb helaas geen actief twitter account maar volg je wel op insta!
  Ik doe heel graag mee voor Rachel omdat dit me een heerlijk spel lijkt maar ook om haar de Nederlandse taal op een speelse manier te leren!

 9. Wat leuk zeg! Knutselen etc is niet echt mijn ding! Maar spelletjes doen met mn kinderen vind ik super om te doen als ik vrij ben. De allegrootste unicorfan Jayenna is na de sint jarig, haar mogen verrassen met een extra kadootje zou wel leuk zijn??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.