Asmodee Reviews Speelgoed van het Jaar 2023 Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Dixit Disney | Bordspel is nu verkrijgbaar

Dixit Disney | Bordspel is nu verkrijgbaar 22 september 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Dixit Disney

Disney-fans opgelet! Vanaf nu is Dixit Disney verkrijgbaar. Dit spel viel al in de prijzen bij de verkiezing Speelgoed van het Jaar in de categorie familiespellen tot 12 jaar. Het maakt nog kans op de publieksprijs!

Dixit Disney

De nieuwste versie van Dixit is ge├»nspireerd door de wereld van Disney en Pixar en ontworpen door Jean-Louis Roubira. De lancering van deze editie valt samen met het 100-jarig jubileum van Disney. De Disney-editie van Dixit is een eenvoudig en luchtig bordspel van verhalen vertellen, interpretatie en giswerk. Spelers worden uitgedaagd en blij als ze een reeks kaarten met prachtige Disney-thema’s onthullen. Zoek de link bij een raadselachtige omschrijving voor een van de onthulde kaarten, vind de juiste afbeelding en scoor punten. Met 84 nieuwe kaarten gebaseerd op iconische Disney & Pixar films, van Steamboat Willie tot Turning Red, zal Dixit Disney spelers boeien.

84 unieke kaarten

De nieuwste editie van de Dixit Universe heeft een set van 84 unieke kaarten die zijn ge├»llustreerd door Natalie Dombois. Het proces van het ontwerpen van het spel heeft meer dan 3 jaar geduurd. De uiteindelijke illustraties op de kaarten zijn een eerbetoon aan de iconische thema’s van Disney en Pixar. Je kunt het spel spelen met 3 tot 6 spelers. Het is geschikt voor iedereen van 8 jaar en ouder. Een spelletje duurt ongeveer 30 minuten.

Dixit Disney

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.