Poppen en Knuffels Reviews

Disney Princess Style Series – Mulan

Disney Princess Style Series – Mulan 12 november 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Disney Princess Style Series

Sommige poppen zijn zo mooi, dat het bijna zonde is om ze uit de doos te halen. Dat geldt zeker ook voor Mulan uit de Disney Princess Style Series. Deze beauty van Hasbro kregen we onlangs opgestuurd.

Disney Princess Style Series

Hasbro heeft een heel speciale lijn uitgebracht met drie prinsessen die niet in hun dagelijkse outfit lopen, maar er super chic uit zien. Het gaat om Ariël (De Kleine Zeemeermin), Belle (Belle en het Beest) en Mulan uit de gelijknamige film.

Zoals je ziet lopen de prinsessen er tiptop bij. Zo draagt Ariël een blauwzijden bustier waar met de hand kleine zeeschelpjes op genaaid zijn, een paarse chiffon avondrok met daarover een los vallende tulen rok met glanzende sterretjes. Belle draagt een creatie in bordeauxrood en goud en Mulan heeft een mouwloze, transparante avondjurk met korte underdress aan. Natuurlijk kunnen de luxe pumps niet ontbreken!

Mulan

Check de details! Mooi hè?!

Wij kregen Mulan opgestuurd. Ik had haar even in de doos nog op de kast laten staan, omdat ik haar zo mooi vond, maar zodra onze dochter Jasmijn (bijna 3) haar in het vizier kreeg, was het: “MAMA PRINSES”. En al snel moest Mulan voorgesteld worden aan alle andere prinsessen uit haar collectie en moest ik vragen beantwoorden over of Mulan ook bij Anna en Elsa woont en vroeg ons zoontje zich af of ze soms vrienden is met zijn grote held Buzz Lightyear. En sindsdien moet Mulan overal mee naar toe. Inmiddels zijn we op vakantie, en drie keer raden wie er bij Jasmijn in de autostoel zat? Inderdaad, Mulan.

De pop is dan ook werkelijk schitterend. Niet alleen de stijlvolle kleding, maar ook haar gezicht is echt prachtig. Check die wimpers!! Er is zoveel aandacht besteed aan de details, zoals haar (oog)make-up. Dit geldt voor alle drie de prinsessen uit de Disney Princess Style Series.

Meer Disney? Lees hier alles over Mijn eerste woordjes van Disney.

Ben je op zoek naar een mooi, stijlvol cadeau voor de feestdagen voor jouw zoontje of dochter? Dan zou ik een prinses uit de Disney Princess Style Series zeker aanraden!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.