Verlopen winacties

Win een Video van Sint (GESLOTEN)

Win een Video van Sint (GESLOTEN) 10 november 201916 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Video van Sint 2019

Sinterklaas is alweer bijna in het land! En wat is er nou leuker dan een persoonlijke boodschap van de Sint voor jouw kind(jes)? Dit kan via de Video van Sint! En wij mogen een video weggeven!

Video van Sint

Video van Sint is een persoonlijke boodschap van Sinterklaas speciaal voor jouw kinderen, kleinkinderen, nichtjes/neefjes, enzovoort! Je kunt de video helemaal zelf samenstellen en aanpassen aan jouw voorkeuren. Je kunt uiteraard de naam van het kindje doorgeven, de leeftijd en allerlei onderwerpen kiezen om de video zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kun je iets zeggen over dat een kindje het goed doet op school bijvoorbeeld. Maar dat is nog niet alles, je kunt ook 3 foto’s doorgeven die in de video worden verwerkt.

Sinterklaas

Dit alles wordt verwerkt tot een video van ongeveer 12 minuten. Video van Sint bestaat dit jaar alweer 11 jaar. En ook dit jaar beleven Sint en zijn Pieten een nieuw avontuur, dit keer in de dierentuin!

Video van Sint 2019

Je hebt de keuze uit drie opties: de video downloaden, compleet (dvd+download met veel extra’s) of een dvd. Ook dit jaar kun je weer kiezen voor de roetveeg- of zwarte pieten versie. En extra leuk! De Sint verklapt ook nog eens waar de cadeautjes verstopt liggen!

Onze ervaring

Jamie (7 jaar) en Fenna (5 jaar) zijn de afgelopen jaren verrast met een video van Sint! In de bijgeleverde envelop werd de video door één van de Pieten door de brievenbus gegooid. Vol verbazing kijken ze elk jaar weer wat de Sint te vertellen heeft. Ze vinden het prachtig wanneer zij hun eigen foto’s in het grote boek van Sinterklaas voorbij zien komen. Ze dansen mee op de gezonden nummers en genieten van alles wat er in de video gebeurd. Aan het eind van de video vertelt Sinterklaas altijd waar de cadeautjes verstopt zijn. Het eerste jaar drong dit nog helemaal niet tot ze door, ze waren zo onder de indruk.

Leuk voor pakjesavond!

Het tweede jaar rende ze enthousiast het hele huis door, wat hebben we genoten! Ook dit jaar kwam de vraag alweer voorbij: ‘Zouden we weer een videoboodschap krijgen van Sinterklaas?’. Wat ons betreft dus zeker een aanvulling op een gezellig Sinterklaas feest. De video is ook zo te personaliseren dat Sinterklaas voor elk kind wel een passende boodschap heeft!

Win een Video van Sint!

Video van Sint 2019 - De video

En het leuke is: we mogen dus ook een video weggeven!. En meedoen is heel erg simpel! Wil jij ook toffe persoonlijke video van Sinterklaas? Lees snel verder.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht voor wie jij deze video wilt winnen.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de video wordt op zaterdag 23 november 2019 bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

16 comments

  1. wat een geweldig gebaar, verras mijn kleinkinderen maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar
    de schoentjes staan al klaar

  2. Dit zou echt super zijn! Pakjesavond wordt zo wel heel speciaal. Ben erg benieuwd naar de verraste koppies van de kinderen als ze de video te zien krijgen. Ik ben niet actief op FB maar volg je op Bloglovin en heb het gedeeld op G+ hopelijk mag ik dan toch een kansje maken op deze mooie prijs!

  3. Blijft een mooie tijd de Sinterklaas periode, vooral omdat ik denk dat weleens het laatste jaar zou kunnen zijn dat mijn oudste zoon in de magie gelooft. Lijkt mij fantastisch om deze winactie te winnen, puur en alleen al om de gezichten van mijn twee kinderen te zien als de Sint ze toespreekt!!! ?Fingers crossed ?

  4. Wat geweldig is dit! De hele familie komt bij ons pakjesavond vieren. Deze video maakt natuurlijk het feest compleet…als de sint je naam noemt en leuke dinhen van je weet!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.