Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Trends

De leukste schoencadeautjes – Tips voor Sint

De leukste schoencadeautjes – Tips voor Sint 9 november 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De leukste schoencadeautjes - Tips voor Sint

Bij Alles Over Speelgoed helpen we iedereen graag op weg om de leukste speelgoed cadeautjes te vinden voor jong en oud! En wij weten natuurlijk als geen ander dat Sinterklaas het de aankomende tijd heel druk gaat hebben dus we hebben alvast de leukste speelgoed schoencadeautjes op een rijtje gezet. Zo hoeft Sinterklaas alleen nog maar te kiezen!

Schoencadeautjes kopen

In de avond je schoen zetten en er in de ochtend een schoencadeautje in vinden, wie wil dat nou niet? Om Sinterklaas te helpen hebben wij een aantal speelgoed schoencadeautjes op een rij gezet.

Cadeautjes tot 5 euro

Sinterklaas doet er slim aan om een bezoekje aan de Action te brengen, want daar is heel veel speelgoed onder de 5 euro te vinden. Maar mocht Sinterklaas liever online bestellen, dan hebben we 5 tips!

SES My First Kleurpotloden XL

De leukste speelgoed schoencadeautjes - SES My First Kleurpotloden XL

Het eerste speelgoed schoencadeautje is voor de allerkleinsten (vanaf 12 maanden). Zijn kunnen lekker kleuren met de SES My First Kleurpotloden XL. De set bevat 8 korte dikke potloden in vrolijke kleuren. Handig om mee te leren kleuren en tekenen!

Aquabeads Mini Glinsterende Parelpakket

Aquabeads Mini Glinsterende Parelpakket

Voor de iets ouderen kinderen die van knutselen houden is er het Aquabeads Mini Glinsterende Parelpakket. Deze set is geschikt voor kinderen van 4 jaar oud en bestaat uit 200 gekleurde parels, een legbord, sproeier en patroonvellen. Op een eenvoudige manier maak je de mooiste creaties die aan elkaar vast plakken door het gebruik van water!

Woezel & Pip – SinterWoezel en Pietje Pip

Woezel & Pip - SinterWoezel en Pietje Pip

Het boek SinterWoezel en Pietje Pip is een boek over de welbekende Woezel en Pip. Ook Woezel en Pip mogen hun schoentje zetten en zijn heel benieuwd of er misschien wel een speelgoed schoencadeautjes worden gebracht door de lieve Sint en zijn Pieten.

Flush Force 5 Pack

Flush Force 5 Pack

Voor de stoere kinderen vanaf 5 jaar heb je het Flush Force 5 Pack. Flushies zijn aparte figuren met viezige ogen, maar ze zijn wel ontzettend grappig. Ze hebben een bijzondere woonplaats: verlaten toiletten. Vul het toilet met water en wacht tot het van kleur verandert om te zien welke Flushie erin verstopt zit!

Pokémon Sun & Moon Unified Minds Booster

De leukste speelgoed schoencadeautjes - Pokémon Sun & Moon

Voor de Pokémon fans is het natuurlijk het leukst om de collectie uit te kunnen breiden met nieuwe kaarten. De Pokémon Sun & Moon Unified Minds Booster set behoort tot de schoencadeautjes onder de 5 euro!

Cadeautjes van 5 tot 10 euro

LEGO DUPLO Babydieren

LEGO DUPLO Babydieren - 10904

Oh, wat een schattige dieren! In deze LEGO DUPLO Babydieren set zit een panda, een witte tijger, een giraffe en een olifant. En het bevat een aantal accessoires: een bamboetak, een roze bloem en een kleine boom. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud.

Uno – Kaartspel

Uno - Kaartspel

Hier één van de favoriete spellen van de kinderen. Ze kwamen er mee in aanraking tijdens de zomervakantie en ze spelen het nog steeds graag: het UNO kaartspel. Een leuk familiespel voor kinderen vanaf 7 jaar oud. En met een beetje hulp ook voor jongere kinderen, Fenna (5 jaar) speelt het ook!

LEGO City Politiepatrouille Auto – 60239

De leukste speelgoed schoencadeautjes - LEGO City Politiepatrouille Auto - 60239

En natuurlijk kan er op het lijstje met speelgoed schoencadeautjes niet iets van LEGO ontbreken. De LEGO City Politiepatrouille auto valt in de categorie schoencadeautjes van 5 tot 10 euro en is heel populair. Bouw je eigen patrouille auto en bescherm de stad!

Dora Vloerpuzzel – 35 Stukjes

Dora Vloerpuzzel - 35 Stukjes

Voor fans van Dora of van puzzels is de Dora Vloerpuzzel (35 Stukjes) een aanrader. Maak een grote puzzel met Dora en de andere populaire karakters uit deze serie. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en leg je eenvoudig uit op de grond of tafel.

Play-Doh Pretfabriek – Klei

Play-Doh Pretfabriek - Klei

Heb je zin om even lekker creatief bezig te zijn met klei, dan is de Play-Doh Pretfabriek zeker het bekijken waard. Maak de leukste figuren met deze set. Van sterren, vierkantjes tot je eigen figuren. Alles met behulp van de bijgeleverde gereedschappen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Cadeautjes van 10 tot 15 euro

De laatste categorie bevat speelgoed schoencadeautjes in de categorie 10 tot 15 euro. Vanaf 15 euro vinden wij het al meer echte cadeautjes!

L.O.L. Surprise Glitter Globe Winter Disco

L.O.L. Surprise Glitter Globe Winter Disco

Al vanaf 2018 is het een trend, het unboxen. En L.O.L. Surprise klinkt je dan misschien ook wel bekend in de oren. Er zijn veel verschillende soorten maar de L.O.L. Surprise Glitter Globe Winter Disco is wel erg leuk voor in de schoentjes. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

BABY born Onesie Unicorn

BABY born Onesie Unicorn

Met de koude dagen op komst kleden wij ons het liefst lekker warm aan, maar dat geldt ongetwijfeld ook voor Baby Born. En met de BABY born Onesie Unicorn steelt deze pop de show. Een aanrader voor alle kinderen die enorm van poppen (en eenhoorns) houden!

Fisher-Price Doktersset

De leukste speelgoed schoencadeautjes - Fisher-Price Doktersset

Ben je verkouden of heb je de griep? Met de Fisher-Price Doktersset komt het weer goed. Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een goede controle. Zelfs als er bijvoorbeeld een knuffel of pop ziek is!

PLAYMOBIL IJsjesverkoper – 9426

PLAYMOBIL IJsjesverkoper - 9426

Net als LEGO is Playmobil voor veel kinderen onmisbaar. Dit leuke speelgoed laat je helemaal in je eigen fantasiewereld spelen. En wat is er nou leuker dan ijsjes verkopen met de PLAYMOBIL IJsjesverkoper. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Electro Wonderpen Vormen & Kleuren

De leukste speelgoed schoencadeautjes - Electro Wonderpen Vormen & Kleuren

En tot slot nog een leuk educatief speelgoed schoencadeautje. Het zou maar zo kunnen dat wij het vroeger zelf in ons schoen hebben gekregen, want het is al heel wat jaren oud. Speelgoed van Electro en in dit geval de Electro Wonderpen Vormen & Kleuren. Deze set laat kinderen vanaf 2 jaar oud kennis maken met vormen en kleuren.

Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat de webwinkels de prijzen verhogen en de speelgoed schoencadeautjes helaas weer duurder zijn geworden.

Ook leuk om te lezen: De Power Rangers zijn terug!

Hebben jullie nog goede tips voor leuke speelgoed schoencadeautjes?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.