Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Televisie & film

De Power Rangers zijn terug!

De Power Rangers zijn terug! 3 november 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Power Ranger speelgoed

De Power Rangers zijn terug! Of misschien wel nooit weggeweest, maar bij mij deed het meteen aan vroeger denken. Alle afleveringen van de Power Rangers keek ik op televisie, fantastisch. En nu vertellen we jullie dan ook graag meer over het Power Rangers speelgoed van Hasbro.

Power Rangers speelgoed

De Power Rangers staan al meer dan 25 jaar voor actie, avontuur en teamwork. Het populaire speelgoedmerk Hasbro is hiermee aan de slag gegaan en heeft superleuk Power Rangers speelgoed op de markt gebracht. Wij vertellen jullie er graag meer over!

Power Rangers – Beast Morpher

Als je de Power Rangers kent dan weet je dat de Morpher heel belangrijk is. Door de Morhper te activeren veranderen de Rangers in hun bovennatuurlijke vorm. Met de Power Rangers Beast Morpher kunnen kinderen hun eigen bovenmenselijke power ontketenen en zelf een held worden.

Power Ranger Beast Morpher

Plaats de Beast Morpher om je pols en het zegt: ‘It’s Morphin Time’, activeer vervolgens licht, muziek en geluidseffecten en je bent er klaar voor. Bescherm jouw huis, stad of heel het land tegen de slechteriken die onderweg zijn. Met de Morph-X sleutel activeer je speciale geluiden en zinnen van de Power Rangers. De Beast Morpher reageert op stem, geluid en beweging en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud.

Power Rangers – Figuren

Wetenschappers hebben de superkracht van Morphing Grid omgezet in de Morph-X. Alle reden voor het team van Power Rangers Beast Morphers om te voorkomen dat de Morph-X in verkeerde handen valt. Zorg jij er met de Power Rangers speelfiguren voor dat dit niet gebeurd?

Power Ranger speelgoed

Ook leuk om te lezen: Trap er niet in van Hasbro

Er zijn drie Beast Morphers figuren beschikbaar: red, blue en yellow en twee slechteriken: een Tronic en een Cyber Villain! De speelfiguren zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. De Beast Morphers liggen vanaf eind november in de winkels.

Mega Mighties van Playskool

Met de Power Rangers Mega Mighties haal je Power Rangers speelgoed voor de kleinste Rangers in huis. Met de Mega Mighties Power Rangers speelfiguren van Playskool komen de kleinste fans ook in actie. Deze helden van ongeveer 20 centimeter groot liggen goed in de hand en kunnen tegen een stootje.

Power Rangers Mega Mighties

Het hoofd, de armen en hun middel bewegen, zo kunnen de Rangers verschillende actiehoudingen aannemen. Er komen drie Mega Mighties beschikbaar en ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud!

Hebben jullie al Power Rangers speelgoed in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.