Boeken, School en Vrije tijd Reviews

Mijn eerste woordjes van Disney

Mijn eerste woordjes van Disney 8 september 201924 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Mijn eerste woordjes van Disney

Disney is natuurlijk helemaal te gek en hier thuis ook erg geliefd. Onlangs kregen we een prachtig boek thuis gestuurd: Mijn eerste woordjes van Disney. Dit is een zoekboek met allerlei schitterende illustraties en alles natuurlijk helemaal in het teken van Disney!

Mijn eerste woordjes van Disney

Mijn eerste woordjes van Disney

Dit grote, stevige kartonboek boordevol kleurrijke illustraties is opgebouwd uit herkenbare thema’s, zoals boerderij, bos, speeltuin, zee en oerwoud. Uiteraard kom je overal bekende Disney-karakters tegen. Spelenderwijs kunnen kinderen 200 woorden leren met dit boek. Bovendien is op elke pagina een kort verhaal met zoek- en telopdrachten te vinden.

Mijn eerste woordjes van Disney

Disney-helden

Picknick samen met Sneeuwwitje en de zeven dwergen, help de helden van Toy Story op de boerderij, voetbal in het park met Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy en duik met Ariël in de zee. Iedere Disney-held heeft zijn of haar eigen thema. Bij sommige pagina’s in Mijn eerste woordjes van Disney staat een kort verhaal plus dat er dus plaatjes gezocht moeten worden!

Mijn eerste woordjes van Disney

Wat vonden wij van het boek?

Onze kinderen zijn 4 en 2 jaar en hebben dus de ideale leeftijd voor dit prachtige boek. Mijn eerste woordjes van Disney is een mooi stevig boek dat er echt ontzettend schattig uit ziet. Thuis werd dan door de kids ook heel enthousiast gereageerd toen dit boek op de mat viel. Zoekboeken zijn sowieso erg leuk en het is extra leuk met alle herkenbare Disney-karakters. De pagina met Toy Story is favoriet van ons zoontje. Hij is helemaal fan van Buzz Lightyear. Hieronder op de foto zie je de pagina van Sneeuwwitje. Te schattig toch? Elke avond voor het slapengaan gaan onze kids samen even met het boek op bed zitten en op zoek naar plaatjes samen. Wat een aanwinst dit boek!

Mijn eerste woordjes van Disney
Mijn eerste woordjes van Disney

Ook leuk om te lezen: Wat is een zoekboek?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

24 comments

 1. Wij, fans van Disney, hopen kans te maken op dit mooie leerzame boek voor onze dochter (1,5) en onze zoon (3,5), zodat we samen de woordjes kunnen ontdekken!

  1. Wat een leuke winactie. Mijn dochtertjes zijn dol op zoekboeken, en omdat deze van Disney is zullen ze deze helemaal geweldig vinden

 2. Dat ziet er leuk uit. Wij zijn dol op boekjes. Mijn dochter en ik zullen het boekje graag lezen/bekijken. Mocht ze er te oud voor worden dan geven we het door aan ons kleine nichtje dat net geboren is, zodaat ook zij er nog van kan genieten.

  1. Oeh dit boek lijkt mij echt heel leuk! Ons dochtertje Ylva (4) is gek op Disney films en boekjes en haar broertje Arvin (2) vind dit ook super leuk helemaal dombo het olifantje die er in zit vinden ze super!
   Wij gaan duimen!??

 3. Wat een leuk en leerzaam boekje! Ik maak heel graag kans voor mijn neefjes.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Twitter (_liekeee) en Instagram (liekevv24)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.