Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Verlopen winacties

Dierenpret van Nicolette Kluijver

Dierenpret van Nicolette Kluijver 5 november 20198 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Dierenpret van Nicolette Kluijver

Wij zijn dol op kinderboeken! En onze kinderen zijn gek op boeken waarin dieren de hoofdrol spelen. Daarom vertellen we vandaag meer over Dierenpret van Nicolette Kluijver!

Dierenpret van Nicolette Kluijver

Dierenpret van Nicolette Kluijver is een vrolijk boek met allemaal versjes over het leven op de boerderij. Het boek bestaat uit allemaal losse versjes. Je kunt ze dus afzonderlijk van elkaar lezen of er meerdere (voor)lezen. Onder meer een een trots pauwenkuiken, een zelfverzekerd knaagdier, een patserige papegaai, een stiekeme muis en een overmoedige stuntkat. Allemaal hebben ze hun eigen verhaal te vertellen en dit zorgt voor erg veel afwisseling! En uiteraard is er ook een versje over Nicolette 🙂 Dierenpret is het kinderboekendebuut van presentatrice Nicolette Kluijver. De illustraties zijn van Madeleine van der Raad.

Dierenpret van Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver is tv-presentatrice en bekend van programma’s zoals Expeditie Robinson en In de voetsporen van Dr. Pol. Ze heeft een ongekende liefde voor dieren en woont op een boerderij met kippen, vissen, een hamster, een egel, honden en een tamme eend. In het verleden volgde ze een opleiding op de agrarische land- en tuinbouwschool met als specialisatie ‘groot vee’.

Zeg je Nicolette dan zeg je dieren. Mijn leven lang staat in het teken van beesten… groot, klein, schubben, veren, haren of glad. Schrijven is mijn passie… die twee combineren en tadaa; een educatief boekje voor het beste in mijn leven, mijn kinderen en dus ook hun vriendjes en daar weer de vriendjes van. Dit boekje heb ik gemaakt zodat iedereen kan genieten van en leren over hoe bijzonder diertjes zijn!

Nicolette Kluijver

Meer leuke kinderboeken? Ken je de boeken van Mo’s Daughters al?

Dierenpret van Nicolette Kluijver

Ons oordeel

Onze kinderen van 4 en 2 jaar zijn gek op boekjes, maar hebben niet altijd het geduld om lange verhalen aan te horen. Daarvoor is dit boekje ideaal. Ik lees geregeld één of twee versjes voor. Vooral onze dochter van 2 vindt Dierenpret van Nicolette Kluijver erg vermakelijk en is altijd druk met van alles aanwijzen in het boekje. Het is een erg leuk boekje en we zijn blij met deze nieuwe aanwinst in huis! Wat ons betreft mogen er nog veel kinderboeken van Nicolette volgen! 🙂

Dierenpret van Nicolette Kluijver
Dierenpret van Nicolette Kluijver
Kennen jullie het boek Dierenpret van Nicolette Kluijver al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

8 comments

  1. Het lijkt me een heel leuk boek, ziet er mooi uit! Mijn dochtertje en is dol op samen boekjes lezen en dit boek voegen we graag aan onze collectie toe!

  2. Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter, voor dit leuke boekje.
    Ik volg op Bloglovin , maar heb verder geen Social Media (privéredenen)
    Hoop mee te mogen loten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.