Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Spellen en Puzzels

De Gorgels het bordspel van Jochem Myjer

De Gorgels het bordspel van Jochem Myjer 28 februari 20191 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De Gorgels bordspel

De Gorgels, wie kent ze niet? De Gorgels staan centraal in de kinderboeken van Jochem Myjer en zijn razend populair. En naast de kinderboeken is er vanaf 1 maart 2019 ook De Gorgels het bordspel!

Wie zijn de Gorgels?

Ook al zijn de Gorgels razend populair, niet iedereen zal ze kennen. In 2016 schreef Jochem Myjer zijn eerste kinderboek de Gorgels en won hiermee de prijs van de Nederlandse Kinderjury. Rick Haas heeft gezorgd voor de prachtige illustraties in het boek. En afgelopen november kwam er een spannend vervolg ‘De Gorgels en het geheim van de gletsjer’ binnen op nummer 1 van de CPNB Bestseller Top 60. Niet verkeerd toch?

De Gorgels
De Gorgels – Jochem Myjer

Ook leuk om te lezen: Tweetalige kinderboeken

De Gorgels het bordspel

Vanaf 1 maart 2019 kan iedere fan ook genieten van de Gorgels het bordspel! In samenwerking met Uitgeverij Leopold brengt Just Games het bordspel op de markt. In dit avontuurlijke familiespel neem je het samen met je Gorgelvriendjes op tegen de gevaarlijke Brutelaar, die een zieke Gorgel probeert te pakken. Werk slim om de Gorgel te beschermen!

De Gorgels het bordspel Jochem Myjer
De Gorgels het bordspel

Hoe werkt het spel?

Het spel draait om een Gorgel die ziek in zijn hol ligt op het Eiland. De gevaarlijke Grootbekbrutelaar is een weg aan het graven naar de zieke Gorgel, maar dit laten jij en je vrienden natuurlijk niet zomaar gebeuren! Je kruipt in de huid van Bobba, Belia, de grijze Gorgel, Gug of een Berggorgel en graaft je door de donkere grond om de Gorgel te beschermen. Pas op voor de Brutelaar want deze blokkeert het pad met zware stenen om jou te slim af te zijn. Dat laat je niet gebeuren, toch?

De Gorgels bordspel Jochem Myjer

De Gorgels het bordspel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud en ligt vanaf 1 maart 2019 in de winkels! Je kunt de Gorgels het bordspel hier bestellen!

Gaan jullie de Gorgels het bordspel in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.