Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

DC Justice League: Cosmic Chaos is nu beschikbaar

DC Justice League: Cosmic Chaos is nu beschikbaar 14 maart 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

DC Justice League: Cosmic Chaos

Het is zover! DC Justice League: Cosmic Chaos is verschenen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam. Fans kunnen spelen als de legendarische DC Super Helden Batman, Superman of Wonder Woman. De Justice League bundelen hun krachten om het op te nemen tegen de almachtige Mr Mxyzptlk. Dat is een bedrieger uit de Vijfde Dimensie die zichzelf tot burgemeester van Happy Harbor heeft benoemd en van plan is chaos te veroorzaken.

DC Justice League: Cosmic Chaos

Spelers kunnen een levendige nieuwe locatie verkennen die helemaal in een tekenfilmstijl is gegoten. Elke superheld heeft eigen vaardigheden. Deze moet je gebruiken om vijanden te verslaan en missies te behalen. Dit kan alleen of samen in de coöp-modus voor twee spelers.

Tijdens de gevechten kun je wisselen tussen Batman, Superman of Wonder Woman. Ondertussen kun je Artifacts of Justice verzamelen. Daarmee kun je je spel verbeteren. Ook kun je allerlei zijmissies uitvoeren op jacht naar aanwijzingen voor de DC Super-Villains en geheime locaties. En ben je een echte fan? Dan kun je ook DC Comic book geïnspireerde kostuums ontdekken die overal in het spel verborgen zijn. En je kunt ze ook dragen!

Spelers kunnen zich ook verheugen op een ontmoeting met enkele van de machtigste Super-Villains uit het DC-universum, zoals Bizarro, Starro the Conqueror, Clayface en andere iconische Justice League-leden zoals de Green Lantern, Cyborg, The Flash en Aquaman, die kunnen worden ingezet ter ondersteuning in gevechten.

Zijn jullie benieuwd naar DC Justice League: Cosmic Chaos?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.