Poppen en Knuffels Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Review | Crate Creatures Sizzle

Review | Crate Creatures Sizzle 23 oktober 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Crate Creatures Sizzle

We hebben jullie onlangs al kennis laten maken met de Crate Creatures van MGA Entertainment! Dit zijn monsters die je uit een krat moet breken. Vervolgens kunnen ze allerlei vieze en grappige geluiden maken. Wij mochten één van deze monsters testen: Crate Creatures Sizzle.

Crate Creatures Sizzle

Crate Creatures SizzleDe monsters worden dus geleverd in een krat. Compleet met ketting, slot en breekijzer erbij. De allereerste uitdaging is dus het openen van het krat om het crate creature los te laten. En daarmee begint dus gelijk de pret. De tong van het monster steekt namelijk uit door het krat zodat je daar alvast aan kunt trekken. Je hoort het monster dan alvast grommen en geluid maken. Hartstikke spannend dus!

Er zijn vier verschillende monsters verkrijgbaar: Blizz, Pudge, Sizzle en Snort Hog. Wij kregen Sizzle om te testen. En dat hebben we geweten. Soms als ik speelgoed voorbij zie komen, dan weet ik al zeker dat het iets voor ons zoontje van 3,5 is. En bij deze Crate Creatures werd Spencer elke keer super enthousiast als de reclame voorbij kwam. We vonden het dan ook heel erg leuk dat we er eentje mochten uitproberen.

Ons oordeel

Crate Creatures SizzleSpencer wordt pas over 4 maanden 4 jaar en is dus eigenlijk nog te jong voor de monsters, die pas vanaf 4 jaar aangeraden worden. Ik was bang dat het misschien te ingewikkeld was voor hem om het krat open te maken. Maar ik had hem duidelijk onderschat, want binnen een minuut had hij Sizzle al in zijn handen.

Sindsdien zijn hij en ‘Monstertje’ onafscheidelijk. Hij heeft Crate Creatures Sizzle namelijk gedoopt tot ‘Monstertje’. En Sizzle kan werkelijk van alles. Je kunt dus aan zijn tong trekken. Dan maakt hij grappige geluiden en lichten zijn ogen op.  De bewegingssensor in het monster reageert als je hem ondersteboven houdt, kantelt of op zijn rug legt.

Wat erg grappig is, is dat je jouw eigen stem op kunt nemen en dan spreekt het monster jou na. Maar dan wel met een monsterstem natuurlijk. Als je het monster op z’n kop of een beetje schudt, dan klinkt de stem weer anders of praat hij achterstevoren. Elk monster wordt geleverd met meer dan 45 monstergeluiden, zo ook Sizzle. Dat verveelt dus niet snel!

Crate Creatures Sizzle

Crate Creatures Sizzle wordt net als de andere monsters geleverd met zijn favoriete eten. Ook daar reageert hij dus weer op als je dat in zijn mond stopt. En dit zorgt uiteraard weer voor dikke pret, want soms laat hij ook een boer of een scheetje. En ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar dat is hier bij ons zoontje reden tot heel erg veel lol.

Kortom: Sinds Sizzle hier in huis is, is ons zoontje echt superblij met hem. Omdat Sizzle zoveel mogelijkheden heeft en elke keer weer anders reageert, blijft het boeien. Ook is het erg leuk dat je jouw eigen stem op kunt nemen en op verschillende manieren af kunt spelen. Wat Spencer misschien nog wel het allerleukste vindt, is het continu Sizzle weer in het krat doen en daar weer uit halen. Dat verveelt kinderen blijkbaar nooit. Sizzle gaat dus continu terug in de kist. Dan gaat ‘Monstertje even slapen’, aldus Spencer. Om vervolgens een minuut later weer wakker gemaakt te worden, want dan moet Monstertje blijkbaar echt even eten.

 

Crate Creatures Surprise- Sizzle

39.95
9.5

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Speelplezier

9.5/10

Pros

  • Veel variatie
  • Blijft boeien
  • Grappig
  • Kinderen kunnen ervoor zorgen

Cons

  • Best prijzig

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.