Cadeau Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Cadeautips voor een 7-jarige

Cadeautips voor een 7-jarige 13 augustus 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Cadeau voor een 7-jarige

Elk jaar stellen we Jamie weer de vraag: wat wil je voor je verjaardag? En met de jaren weet hij het steeds beter te vertellen. Heel handig, maar toch ook wel lastig als je het zelf niet meer kan sturen! Anyway, Jamie is onlangs 7 jaar geworden en dit was zijn verlanglijstje. Handige inspiratie wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een 7-jarige.

Cadeau voor een kind van 7 jaar

Het uitzoeken van een cadeau is natuurlijk helemaal afhankelijk van de interesses van een kind. In het geval van Jamie liggen zijn interesses bij gamen, voetballen en basketbal. Maar gelukkig houdt hij ook van lezen.

1. NERF Super Soaker Barracuda

Nerf Super Soaker

We beginnen met de NERF Super Soaker Barracuda! Met de temperaturen van de afgelopen tijd geen vreemde keuze. Jamie is in de zomer jarig, dus een beetje verkoeling is welkom. De keuze voor een NERF waterpistool is niet voor niets, we hebben er meerdere in huis en deze zijn kwalitatief ook gewoon heel goed! Een leuk cadeau voor een 7-jarige, maar ook zeker voor jonger of ouder! De Super Soaker Barracuda-waterblaster heeft twee lopen onder elkaar. Beweeg de hendel op en neer om twee constante waterstralen uit de lopen te spuiten. In dit waterpistool past tot wel een liter water.

2. Monopoly Valsspelers Editie

Cadeau voor een 7-jarige

Spelletjes zijn we hier in huis gek op! En dat is terug te zien op het verlanglijstje van Jamie. Hij heeft hier twee Monopoly spellen opgezet. Monopoly Fortnite (ondanks dat hij helemaal geen Fortnite mag spelen) en de Monopoly Valsspelers Editie. Bij deze editie van het spel is het de bedoeling dat je vals speelt om vooruit te komen, maar daarnaast is het ook de bedoeling dat je andere spelers betrapt op vals spel. Klinkt als een echte uitdaging!

3. Mijn Reuze Zoekboek – Reis rond de wereld

Mijn Reuze Zoekboek

Zoekboeken zijn hier thuis niet alleen favoriet bij onze 5-jarige, maar ook bij onze inmiddels 7-jarige. En heel stiekem vinden papa en mama ze ook erg leuk! De zoekboeken werden eerst steeds uit de bibliotheek meegenomen, maar inmiddels hebben we er een aantal in huis. De ontbrekende zoekboeken staan op Jamie zijn verlanglijstje. Mijn Reuze Zoekboek – Reis rond de wereld en Mijn Reuze Zoekboek – Doorheen de tijd staan op Jamie zijn lijstje.

4. Rocket League – Nintendo Switch

Rocket League Nintendo Switch

Dan komen we aan bij het stukje gamen! Jamie speelt graag op de Playstation en de Nintendo. Voor op de Playstation heeft hij het spel Rocket League al, maar hij wil ook heel graag Rocket League voor de Nintendo Switch. Dat is net iets handiger voor in de auto tijdens een wat langere autorit. Of om mee te nemen als hij gaat logeren. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud, toch vinden wij het eerder geschikt als een cadeau voor een 7-jarige! Verder heeft Jamie nog een basketbal spel op zijn lijstje staan voor op de Playstation 4: NBA Basketball 2K18.

5. Voetbal, voetbal & voetbal

Cadeau voor een 7-jarige

Naast turnen vind Jamie voetbal helemaal fantastisch! En dat is terug te zien op zijn lijstje. Zo wil hij graag een Juventus dekbedovertrek, Juventus voetbalsokken, een Ajax klok en een Messi trainingsvoetbal. Maar daarnaast wil hij ook het voetbalboek ‘Het geheim van Guus‘ en de Donald Duck Pocket ‘Gevaarlijk Spel‘. Eigenlijk vindt hij alles wat met voetbal te maken heeft gewoon leuk! Zelfs gewoon een voetbal vindt hij prima, ondanks dat hij er al meerdere heeft!

Een cadeau voor een 7-jarige, wat staat er nog meer op het lijstje?

Staat het bovenstaande speelgoed op alle lijstjes van kinderen van 7 jaar oud? Geen idee! Maar het geeft jullie hopelijk inspiratie bij het aanschaffen van een cadeau voor een kind van 7 jaar oud. Overigens bevat Jamie zijn verlanglijstje veel meer cadeaus, zo wil hij ook nog graag een basketbal, een dartboard, Poopsie Slime Surprise, Super Sand of een Intertoys cadeaukaart.

Mist er volgens jullie op dit verlanglijstje een cadeau voor een 7-jarige? Plaats dan een suggesties in de reacties hieronder! Zo kunnen we elkaar helpen, want het uitzoeken van een cadeau voor kinderen die 7 jaar oud worden is nou eenmaal niet eenvoudig!

Benieuwd wat er vorig jaar op het verlanglijstje van Jamie stond? Je leest het hier!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.