Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Bouw en rij met de nieuwe My First Build & Drive van SmartMax!

Bouw en rij met de nieuwe My First Build & Drive van SmartMax! 19 augustus 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

My First Build & Drive van SmartMax

Als ouder zoek je altijd naar speelgoed dat niet alleen leuk is voor je kleintje, maar ook bijdraagt aan zijn of haar ontwikkeling. De My First Build & Drive set van SmartMax behoort tot dit speelgoed en ik vertel je er vandaag alles over!

Ontdek de mogelijkheden met de My First Build & Drive set van SmartMax!

Deze My First Build & Drive set van SmartMax geeft kleine kinderen 7 magnetische speelblokken waarmee hij of zij de wereld van bouwen en creativiteit kan ontdekken. Of je kind nu het voorgestelde wagentje van een van de 24 opdrachtkaarten nabouwt of een geheel eigen creatie maakt, de twee verschillende kanten van het wagentje bieden een perfect startpunt.

My First Build & Drive van SmartMax

Misschien heb je al eerder kennisgemaakt met de My First People en My First Pirates sets van SmartMax. Maar deze nieuwe toevoeging is speciaal ontworpen voor de handjes en het brein van je peuter. De My First Build & Drive set biedt hen de kans hun eigen voertuigen te bouwen – een perfecte activiteit voor de kleine ingenieur in de dop!

Wat zit er in de doos?

  • 1 voertuig met 2 kanten om te bouwen.
  • 7 magnetische speelblokken.
  • 12 dubbelzijdige opdrachtkaarten.

De ontwikkelingsvoordelen voor jouw kleintje

Terwijl je kind speelt, ontwikkelt het ook belangrijke vaardigheden zoals fijne motoriek, taal en communicatie, kleur- en vormherkenning, en het evenwichtsgevoel. Dus naast het hebben van tonnen plezier, is je peuter ook actief aan het leren!

Een wereld vol ontdekkingen

De My First Build & Drive set van SmartMax bevat 24 verschillende opdrachtkaartjes die je kind stap voor stap uitdagen. Ze beginnen simpel en worden geleidelijk moeilijker, waardoor je peuter wordt gestimuleerd om te blijven verkennen en bouwen. Maar of ze nu een voertuig nabouwen van een kaartje of hun eigen creatie maken, de trots in hun oogjes bij elke voltooide creatie is onbetaalbaar!

My First Build & Drive auto

De My First Build & Drive set van SmartMax is meer dan zomaar een stuk speelgoed. Het is een kans voor jou en je peuter om samen kwaliteitstijd door te brengen, te leren en te groeien. Bereid je voor op uren speel-, leer- en ontdekplezier!

Samen bouwen

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.