Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Boerderijleven voor de Nintendo Switch

Boerderijleven voor de Nintendo Switch 9 november 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Boerderijleven Nintendo Switch

Word jij een echte boer of boerin? In het spel Boerderijleven voor de Nintendo Switch worden jouw vaardigheden op de proef gesteld. Kan je goed voor dieren zorgen? Ben je goed in het onderhouden van gewassen. Heb je tactisch inzicht? Ja? Dan kan jouw boerderij uitgroeien tot een levendige, succesvolle biologisch boerderij.

Boerderijleven voor de Nintendo Switch

Het verhaal van het spel Boerderijleven start wanneer jouw opa jou een kleine idyllische boerderij schenkt. Het is aan jou om de handen uit de mouwen te steken en deze vervallen boerderij tot een succes te maken. Maak je eigen personage, wordt je een boer of misschien een boerin?

Na het kiezen van een naam en een outfit ben je klaar om te beginnen. Met veel liefde zul je voor alle dieren zorgen, gewassen onderhouden en je gaat op avontuur. Probeer winst te maken door je eigen producten te verkopen op de markt of in het dorp. Speel zo tactisch mogelijk om jouw boerderij de beste te maken!

Boerderijleven – multiplayer

Speel je liever niet alleen? Dat is geen probleem. Boerderijleven bevat een multiplayer-modus. In deze modus kan je samen met vriendjes en vriendinnetjes of misschien wel met broer of zus bouwen aan een boerderij!

Boerderijleven Nintendo Switch

Goed om te weten

Het spel Boerderijleven is exclusief beschikbaar voor op de Nintendo Switch en vanaf 15 november 2018 te verkrijgen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud en geschikt voor maximaal 2 spelers. Het spel is voorzien van Nederlandse ondertiteling en schermteksten.

Over Mindscape

Boerderijleven wordt uitgebracht door Mindscape. Dit merk brengt al ruim twintig jaar games uit en is een leidende speler in de uitgave van voornamelijk Nederlandstalige games voor op consoles en de pc. Mindscape maakt spellen voor alle leeftijden, leuk of spannend, maar je bent altijd verzekerd van uren speelplezier. Enkele games die zijn uitgebracht door Mindscape: LEGO, Robbie Konijn, RollerCoaster Tycoon, Gear.Club Unlimited, Syberia, Asterix & Obelix en Boerderijleven.

Lees hier onze review: Boerderijleven voor de Nintendo Switch

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.