Verlopen winacties

Winnen – Barf Buddies slijmfiguurtje (GESLOTEN)

Winnen – Barf Buddies slijmfiguurtje (GESLOTEN) 8 maart 201914 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Barf Buddies

Spelen met slijm is hier in huis favoriet! Zelf slijm maken of gewoon kant en klaar uit een potje, het valt allemaal in de smaak. Het spelen met een Barf Buddies slijmfiguurtje zou hier ongetwijfeld ook een hit worden.

Barf Buddies, wat zijn het?

Barf Buddies zijn kleine slijmfiguurtjes van MGA Entertainment. In de mond van deze bijzondere wezentjes zit kleurrijk slijm verstopt. Geef een slinger aan de staart van het Barf Buddies slijmfiguurtje om hem het slijm te laten uitspugen.

Barf Buddies slijmfiguurtje

De Barf Buddies behoren tot de verzamelrages, want je kunt er meerdere verzamelen! Elke partij met slijm wordt geleverd met 3 mysterieuze Puke Pals. Elk Barf Buddies slijmfiguurtje heeft 3 van deze zogenaamde Puke Pals om uit te spuigen! Heeft je slijmfiguurtje genoeg gegeten? Dan kan het slijm netjes worden opgeborgen in de bijgeleverde bewaarcapsule.

Barf Buddies slijmfiguurtje

Win een slijmfiguurtje!

Wij vinden het ontzetten leuk en jullie hopelijk ook. We mogen één van jullie blij maken met een Barf Buddies slijmfiguurtje! Meedoen is heel eenvoudig, je hoeft alleen de onderstaande stappen te doorlopen:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?


– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter

De winnaar wordt op zaterdag 23 maart bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

14 comments

  1. Wat een leuke slijmmonstertjes. Mijn zoontje heeft uiteindelijk toch ook het slijm ontdekt, een Barf Buddie zal hij geweldig vinden.

  2. Oh mijn dochters zouden dit echt zooooo leuk vinden !! Ik waag dan ook dolgraag een kansje voor ze mee 🙂 Ik zelf heb stiekem echt een hekel aan slijm maar ja aangezien ze van de oma’s ook elke keer weer nieuw slijm krijgen kan ik het toch niet voorkomen 😉 en als ze het doen mogen ze het goed doen ook. En hoe ruig zou deze Barf Buddy zijn zeg !!

    1. Als het maar met slijm te maken heeft ha ha dan is het supergaaf! Ik doe dan ook heel erg graag mee voor mijn kleinkinderen!

  3. Hoop mee te mogen doen voor dit slijmfiguurtje voor mijn kleindochter.
    Heb alleen geen Facebook (privéredenen), maar volg wel op Bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.