Poppen en Knuffels Reviews

BABY Born Beer | Beste vriend van de BABY Born

BABY Born Beer | Beste vriend van de BABY Born 31 oktober 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

BABY born Beer

Onze dochter loopt sinds een paar weken non-stop met een beer in haar handen. Het is de nieuwe BABY Born Beer. Eigenlijk de beste vriend van de BABY Born pop, maar stiekem van onze dochter dus. Onlangs waren we een paar dagen naar Duitsland en Teddy (zo heeft ze hem genoemd) moest uiteraard mee. Hij krijgt ook allemaal pakjes aan en wordt goed verzorgd.

BABY Born Beer

De BABY Born Beer is 36 centimeter groot en erg zacht. Je kunt de armen en benen bewegen. Je kunt de beer allerlei kleding aantrekken. En niet alleen heeft ‘ie zijn eigen kleding, hij past ook de kleding van de poppen. Superhandig dus. Oh ja, en de beer en de poppen worden geleverd in plasticvrije verpakkingen.

Wat vindt Jasmijn van de beer?

Wij kregen een prachtig pakket opgestuurd met een pop, een pakje voor de beer en de beer zelf. Jasmijn is zes jaar en gek op poppen en knuffels. De BABY Born Beer werd dan ook met open armen ontvangen. Al snel waren de pop en de beer uitgepakt en werden er pakjes uitgewisseld. De beer is prachtig, lekker zacht en knuffelbaar. Omdat de armen en benen bewogen kunnen worden, kunnen kinderen hun fantasiespel er goed op loslaten. Nou, en dat is gelukt thuis.

Jasmijn neemt de beer zoals gezegd overal mee naar toe. ‘Teddy’ moet mee in de auto, naast haar zitten met eten en wordt elke avond toegedekt in bed. Naast haar uiteraard. Het is aandoenlijk om te zien. Ik denk dat in ons huis de beer een nog betere vriend is geworden van Jasmijn dan van de BABY Born zelf 😉

Zoals we gewend zijn van ZAPF is ook dit speelgoed weer van uitstekende kwaliteit. Mooi speelgoed dat jarenlang meegaat. Leuk ook trouwens dat je bij de beer nog een setje krijgt met stickers zodat je daar ook nog mee aan de slag kunt.

Als je op zoek bent naar een mooi cadeau voor de aanstaande feestdagen, dan is de BABY Born Beer zeker een aanrader!!

Meer BABY Born? Lees hier over de BABY Born Brother & Sister.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.