Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Asterix & Obelix XXL 2

Asterix & Obelix XXL 2 4 november 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Asterix & Obelix XXL 2

Asterix & Obelix, wie kent ze niet? Mindscape brengt nog dit jaar een nieuwe game uit: Asterix & Obelix XXL 2! In deze game zijn de hoofdrollen uiteraard weggelegd voor Asterix & Obelix. Strijdlustiger dan ooit beleeft dit duo weer heel veel spannende avonturen, tijdens de eeuwenoude strijd tussen de Galliërs en de Romeinen. Het spel is verkrijgbaar vanaf 29 november 2018, maar we vertellen je er graag al meer over!

Asterix & Obelix XXL 2

Het spel staat in het teken dan de verdwenen druïde Panoramix. Het lijkt net alsof Panorammix de Galliërs heeft verraden en zich heeft aangesloten bij Julius Caesar en de Romeinen. Maar waar is de druïde gebleven? Wat is er gebeurd? Asterix en Obelix staan klaar om een zoektocht te starten om dit mysterie op te lossen in het spel: Asterix & Obelix XXL 2!

Asterix & Obelix XXL 2

Ook leuk om te lezen: Dragons dawn of new riders

Leuk om te weten

Asterix & Obelix XXL 2 bevat gedetailleerde kleurrijke graphics. Dit doet zeker de nog altijd populaire stripboeken eer aan. Tijdens het spel kan je 6 verschillende werelden ontdekken. Je kan spelen als Asterix of Obelix en gebruik maken van hun unieke krachten. Het spel is verkrijgbaar voor op de Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One en de desktop computer. Speciaal voor de feestdagen is het spel verkrijgbaar in twee speciale edities.

Asterix & Obelix XXL 2 – Limited edition

Deze gelimiteerde oplage bevat naast de game ook figurines van Asterix, Obelix en Idefix. Deze editie is verkrijgbaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One en gaat €49,99 kosten. Je kunt hier je pre-order plaatsen!

Asterix & Obelix XXL 2 – Collectors Edition

De collectors edition bevat naast het spel ook een t-shirt, 2 lithografieen en een 15 cm groot beeld van Asterix. Deze editie is alleen verkrijgbaar voor op de Nintendo Switch en de Playstation 4 en gaat €99,99 kosten. Je kunt hier je pre-order plaatsen!

Asterix: Het Geheim van de Toverdrank

Voor de echte Asterix & Obelix fan is dit ook zeker leuk om te weten! Op 12 december komt er een nieuwe Asterix & Obelix film uit. In deze film heeft bekende Youtuber Dylan Haegens één van de stemmen ingesproken. In de film besluit Panoramix dadt het tijd is om het geheim van zijn toverdrank over te brengen. Samen met Asterix & Obelix reist hij de wereld over op zoek naar een slimme en betrouwbare Galliër die het geheim van de toverdrank in eren kan houden.

Lees hier onze review: Asterix & Obelix XXL 2 op de PS4

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.