Aquabeads Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Aquabeads Beginnersstudio | Review

Aquabeads Beginnersstudio | Review 5 april 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Aquabeads Beginnersstudio

Wat is er leuker dan zelf iets maken!? Dat kan met Aquabeads. Channa vertelde jullie al eerder over een Frozen II variant hiervan, maar ook bij mij thuis hebben de Aquabeads inmiddels hun intrede gemaakt. Ik kocht de Aquabeads Beginnersstudio en ging ermee aan de slag met ons zoontje van vijf.

Aquabeads Beginnersstudio

De naam zegt het natuurlijk al; met de Aquabeads Beginnersstudio heb je alles in huis om aan te slag te gaan met Aquabeads. Deze set bevat meer dan 840 Aquabeads in 16 verschillende kleuren. Inclusief parelopbergdoos, legbord, parelpen, sprayfles en voorbeeldvellen zodat je meteen kunt beginnen met ontwerpen. Je krijgt er verschillende voorbeelden bij die je na kunt maken, zoals bijvoorbeeld een leeuwtje of een vis. Uiteraard kun je zelf ook van alles verzinnen.

Aquabeads Beginnersstudio
Aquabeads Beginnersstudio

Voor wie (nog) niet weet wat Aquabeads zijn: het zijn kleine pareltjes die je aan elkaar vastmaakt door middel van water. Dus net als met strijkkralen, maar dan met water! Met de speciale spullen die je meegeleverd krijgt, maak je één van de voorbeelden na. Als je klaar bent, dan spray je de pareltjes nat. Daarna kun je ze met de speciale fliptray de parels eraf halen. Even laten drogen en je hebt zelf iets gemaakt!

Aquabeads Beginnersstudio

Wat vinden wij van de Aquabeads?

Zoals gezegd hadden wij nog geen Aquabeads thuis. Ook strijkkralen heb ik altijd buiten de deur gehouden, omdat dat me onpraktisch leek. Maar nadat ik enthousiaste verhalen over Aquabeads hoorde, heb ik de Aquabeads Beginnersstudio aangeschaft. Ons zoontje (5) vindt knutselen en alles wat daarmee te maken heeft ontzettend leuk, dus dit viel ook zeker de smaak. Wel is het soms lastig voor hem om het echt helemaal alleen te doen. Het is best een gepriegel met de pen en de kleine pareltjes om ze allemaal netjes op de juiste plek te krijgen.

Aquabeads Beginnersstudio
Aquabeads Beginnersstudio

Al met al is het erg vermakelijk voor hem. Hij vindt het eigenlijk nóg leuk om zelf iets te bedenken. Zo wil hij graag een robotdino maken. Ik moet er nog even over nadenken hoe zoiets eruit ziet 😉 Maar het stimuleert zeker de fantasie en ik kan me voorstellen dat het ook goed is voor de fijne motoriek om met de Aquabeads aan de slag te zijn.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.