Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

ORB Flowtonia – Vorm, rek & flow!

ORB Flowtonia – Vorm, rek & flow! 4 april 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Flowtonia

Uniek, geurend, rekbaar, sprankelend en tastbaar! Een omschrijving waarbij je misschien denkt, wat? Maar ORB Flowtonia is eigenlijk niet anders te beschrijven. Flowtonia is magisch, lees je mee?

Wat is Flowtonia?

We gooien er nog even een aantal leuke termen in. Het is magische, rommelvrij, vloeiend maar ook rekbaar, sprankelend en is beschikbaar in vier levendige kleuren. Het is Flowtonia en in dit geval zegt beeld ook echt meer dan woorden:

Als wij het zouden moeten omschrijven dan zouden we er vloeibare klei van maken. Of misschien heeft het ook wel wat weg van Magic Sand. Het voelt in ieder geval heel fijn, ruikt lekker en is fijn om mee te spelen!

Flows From Solid To Fluid In Seconds!

Wat kan je met Flowtonia?

Wat kan je er dan eigenlijk mee? Doordat Flowtonia heel goed vormbaar is kan je er lekker in kneden. Je kan er verschillende vormen mee maken of je kan het lekker door je handen laten glijden. En eerlijk is eerlijk, dat is best wel verslavend. Het voelt gewoon zo lekker aan!

Flowtonia

Het heeft ook wel iets weg van Foam Alive, wat ook een hele bijzondere substantie is, maar heerlijk om mee te spelen!

Wat vinden wij ervan?

Fijn, heerlijk, ruikt lekker en voelt lekker. Je hebt het allemaal voorbij horen komen, wij zijn dan ook enthousiast. Ondanks dat je in eerste instantie wellicht denkt, hier heb je niks aan. Het is gewoon heel fijn om vast te houden. Het is geen stinkend slijm, het is ook geen klei of speelzand. Het is Flowtonia!

Flowtonia is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren met allemaal een andere geur. Het heeft een lekkere geur, bevat glitters en kan na gebruik weer opgeborgen worden in de verpakking.

Flowtonia

Fenna (5 jaar) moest in het begin even wennen aan de geur, maar dat maakt dit speelgoed wat mij betreft juist prettig. Geen stinkende slijmgeur. Als je de substantie uit elkaar trekt vormt het zich weer terug en het is veel minder rommelig dan bijvoorbeeld klei. Toch blijft Flowtonia moeilijk te omschrijven, maar mocht je het in de winkels zien liggen. Het is zeker een aanrader!

Hebben jullie Flowtonia al in de winkels zien liggen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.