Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd

Zindelijk worden met Poeperdje krijgt een potje

Zindelijk worden met Poeperdje krijgt een potje 18 november 20201 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Poeperdje krijgt een potje

Wij zijn momenteel druk bezig met de zindelijkheidstraining van onze dochter (3). We kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken, dus het boekje Poeperdje krijgt een potje komt zeker van pas hier thuis!

Poeperdje krijgt een potje

In het boekje krijgt Poeperdje een heel mooi cadeau van zijn oma Knorremans: een potje met een roos erop! En dan gaat hij zitten… Het duurt misschien even, maar uiteindelijk lukt het hem! Om oma te bedanken heeft hij wel een heel bijzonder cadeau voor haar…
Het is het tweede deel in de serie over het varkentje Poeperdje. Eerder verscheen Poeperdje is een held. Het is een boekje van Marianne Busser (1958) en Ron Schröder (1958), die we onder meer kennen van Mag ik van jou een kusje? en Het knapste varken van de wereld. De tekeningen zijn van Jelle Gijsberts.

Poeperdje krijgt een potje

En het is niet alleen een boekje! Er zit een beloningskaart voor zindelijkheidstraining bij en ook stickers. Ook zit er een heuse plasdiploma bij.

Poeperdje krijgt een potje

Wat vinden wij van het boekje?

Dit boekje past helemaal in de zindelijkheidstraining natuurlijk en viel dan ook zeker in de smaak. Zoals we van Busser en Schröder gewend zijn, leest het zeer makkelijk weg. Het boekje is ook erg geestig. Het cadeau van Poeperdje aan zijn oma is namelijk nogal grappig 😉 Ook de illustraties zijn erg mooi! Ook de dingen die je erbij krijgt, zijn mooie kwaliteit. Ben je bezig met zindelijkheidstraining thuis? Dan is Poeperdje krijgt een potje zeker een aanrader!

Poeperdje krijgt een potje

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Ik ken het boekje van poeperdje niet?. Mijn dochter van 6 en zoon van 4 zijn ook zindelijk geworden met stickertjes plakken, alleen deden het op een los vel. Dit is wel leuker ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.