Verlopen winacties

Winnen – Woezel & Pip en de tijdmachine (GESLOTEN)

Winnen – Woezel & Pip en de tijdmachine (GESLOTEN) 19 november 201810 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Woezel & Pip en de tijdmachine

Vandaag mogen we een boek weggeven van twee ontzettend populaire hondjes, namelijk Woezel en Pip! Win het boek Woezel & Pip en de tijdmachine.

Woezel & Pip en de tijdmachine

Vorige maand ging de nieuwe, gelijknamige theatervoorstelling van Woezel & Pip in première. Dit boek is daarop gebaseerd. Heden, verleden en toekomst komen allemaal samen in dit spannende avontuur. Wijze Varen heeft een tijdmachine gebouwd. Natuurlijk weten ze dat het niet mag, maar als de Wijze Varen even niet oplet, gaan de vriendjes de tijdmachine testen. Maar hij doet het helemaal niet! Samen besluiten ze dat de Wijze Varen nooit mag ontdekken dat zijn apparaat niet werkt. Ze voeren een groot toneelstuk op vol baarden, dinosaurussen en ridders. Even lijkt het erop dat ze Tante Perenboom door hun tijdreis voorgoed achter moeten laten, maar gelukkig komt alles op het nippertje toch goed. Het boek is een voorleesverhaal voor kinderen vanaf 4 jaar. En één van jullie kan dus dit toffe boek winnen! Ideaal als cadeautje voor de feestdagen!

Woezel & Pip en de tijdmachine

Winnen!

En het leuke is: we mogen dus ook een exemplaar van dit mooie boek weggeven. En meedoen is heel erg simpel! Lees snel verder.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van het boek wordt op maandag 26 november 2018 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

10 comments

  1. Ik zou hem heel graag voor mijn dochtertje Zoë willen winnen. Ze is helemaal gek van woezel en pip en dit kunnen we alleen maar kopen als we weer in NL zijn zoals nu. (Wonen deels in Spanje) het zou dus geweldig zijn als ze weer een mooi nl (voor)leesboek mee kan nemen. Ik ga dus supergoed duimen

  2. Woezel en Pip zijn echt leuk en lief! Ik doe graag mee voor de kinderen, vooral mijn meisje zal er erg van genieten. Samen boekjes lezen vindt ze helemaal geweldig.

  3. Leuk voor mijn neefje! Hij is helemaal fan van Woezel & Pip.

    Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Instagram (Liekevv24), Twitter (_liekeee) en jou nieuwsbrief.

  4. Wat een grappig boek.
    Zou graag mee doen voor mijn kleinzoon, maar ik heb geen facebook, volg alleen op Bloglovin.
    Maak ik ook een kansje??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.