Verlopen winacties

Winnen- PLAYMOBIL Jetski met bananenboot (GESLOTEN)

Winnen- PLAYMOBIL Jetski met bananenboot (GESLOTEN) 22 juni 201817 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

PLAYMOBIL Jetski met bananenboot

Fenna is helemaal gek van dieren. En wij hebben dan ook het PLAYMOBIL dierenpension in huis, aangevuld met kleine konijntjes en nog veel meer. Maar naast dieren heeft PLAYMOBIL nog veel meer leuke speelsets. Wat dacht je van een PLAYMOBIL Jetski met bananenboot? Heerlijk om alvast in de vakantiestemming te komen! We gaan twee leuke sets aan jullie weggeven! Lees je mee?

PLAYMOBIL Jetski met bananenboot

PLAYMOBIL Jetski met bananenbootDe eerste set die we gaan weggeven is de PLAYMOBIL Jetski met bananenboot. Heerlijk om lekker over het water te razen. Durf je het aan plaats te nemen op de bananenboot of zit je liever op de jetski? Op de bananenboot is plek voor twee kinderen (volwassenen passen er niet op). Deze set is heel leuk te combineren met de PLAYMOBIL onderwatermotor (7350). Deze geven wij helaas dit keer niet weg!

PLAYMOBIL Mama met scholier

Playmobil Mama met scholierDe tweede set bestaat uit een PLAYMOBIL moeder en kind. Naar school gaan is altijd spannend, daarom mag er een knuffel mee! Met deze set kunnen natuurlijk allerlei situaties nagespeeld worden. De set bestaat uit een moeder en kind, die zelfs misschien wel even een ritje kunnen maken op de jetski en bananenboot!

Win de twee PLAYMOBIL sets!

Daar gaan we dan. Hoe kan je de twee PLAYMOBIL sets dan winnen? Heel eenvoudig, door onderstaande stappen te doorlopen. Één van jullie wint beide sets, heel veel succes!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de PLAYMOBIL wordt op maandag 2 juli 2018 bekendgemaakt.

Houd onze Facebookpagina & website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle winacties!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

17 comments

  1. Hier zijn ze enorm fan van playmobil dus doe graag mee! Ik volg jullie op fb insta en ingeschreven voor de nieuwsbrief. Nu fingers crossed

  2. Onze kids zouden dit geweldig vinden ! Ik zou ze het ook gunnen…ze hadden een super rapport ! Erg leuk dus om hiervoor het pakket kado te kunnen doen…

  3. Vroeger was Playmobil al leuk en nu nog steeds. Mijn zoontje heeft het sinds kort ook helemaal ontdekt, hij zou zijn collectie graag uitbreiden. Loot daarom graag mee.

  4. Wow, wat een mooie winacties heb je lopen! Ik waag weer graag een kansje. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.