Boeken, School en Vrije tijd Spellen en Puzzels

Winweek #4 – Win het Denksport Quarks Omnibus puzzelboek

Winweek #4 – Win het Denksport Quarks Omnibus puzzelboek 21 juni 20183 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Denksport Quarks Omnibus puzzelboek

Bij de Denksport puzzelboekjes denk je misschien wel aan kruiswoordpuzzels, woordzoekers of cijfercodes. Voor jonge kinderen misschien nog best lastig of misschien toch niet? Met de Denksport junior lijn wordt het ook voor jonge kinderen leuk om te gaan puzzelen. Wij hebben Denksport Quarks en de bijbehorende Quarks app getest!

Denksport Quarks, huh wat?

Waarschijnlijk denk je nu Quarks, waar gaat het over? De Quarks is een hecht vriendenclubje bestaande uit Max, Bob, Lola, Harry en Orbit. En al deze vriendjes willen graag met iedereen puzzelen. Samen kunnen zij alles aan en beleven veel avonturen in de Quarks puzzels. De Quarks spelen met taal en getallen en trekken er op uit!

Denksport Quarks

De Quarks Denksport serie bestaat uit vier verschillende uitgaven, namelijk het Quarks puzzelblok (6 tot 8 jaar), Quarks omnibus (6 tot 8 jaar), Quarks Omnibus (8 tot 10 jaar) en Quarks kleurboek (6+). De Quarks omnibus voor kinderen van 8 tot 10 jaar ligt vanaf 16 juni 2018 in de winkel, het kleurboek vanaf 19 juni 2018.

Denksport Quarks Omnibus (6 tot 8 jaar)

Denksport Quarks OmnibusWij mochten de Denksport Quarks Omnibus testen! Dit puzzelboek is voor kinderen van 6 tot 8 jaar oud. Jamie is nog net iets te jongen, maar vind puzzelen samen met papa en mama ontzettend leuk! Als je even snel door het boekje heen bladert dan zie je een uitgebreid aanbod aan verschillende taal- en rekenpuzzels. Sommige redelijk eenvoudig, andere een stuk moeilijker. Je kan dus altijd kiezen waar je zin in hebt, misschien vandaag in een puzzel die zich richt op spellen of begrijpend lezen. En morgen misschien wel een rekenpuzzel om te tellen of te delen.

In het begin van het puzzelboek staat een korte uitleg voor ouders. Door verschillende soorten sterren is de moeilijkheidsgraad per puzzel te bekijken. Zo begonnen wij met de eenvoudige puzzels om deze met Jamie te proberen.

Hij vond ze nog wel wat lastig maar het motiveerde hem enorm om toch de puzzels op te lossen. De Quarks Omnibus voor kinderen van 6 tot 8 jaar verschijnt tweemaal per jaar en is los verkrijgbaar voor 4,95 euro.

De Quarks Galaxy app

Nog leuker vond Jamie de Quarks Galaxy app. Een mobiele telefoon of tablet heeft hier altijd een betoverende werking op de kinderen. En wanneer je dat kan combineren met een leerzame app, dan vinden ook papa en mama dat geen probleem. De Quarks Galaxy app neemt de kinderen mee op avontuur en onderwerp zijn ze druk bezig met het oplossen van verschillende puzzels. Zo zijn er de volgende puzzels: cijferslot (een rekenpuzzel), de bekende husselpuzzels, tectonic (vul de vakjes met de juiste cijfers), obstakels en trefpunt. De app is gratis te downloaden en ook offline te spelen!

Quarks app

Het puzzelboek en de app zijn gericht op plezier maken, avonturen beleven en jezelf ontwikkelen en iets nieuws leren. Dit alles op een hele speelse manier.

Win het Denksport Quarks Omnibus puzzelboek, kleurboek en een bijpassende tas!

De app kan iedereen gratis downloaden, maar voor het puzzelboek moet je naar de winkel. Maar we delen graag ons enthousiasme met jullie, dus we mogen één van jullie blij maken met het Denksport Quarks Omnibus puzzelboek voor kinderen van 6 tot 8 jaar oud, een Quarks kleurboek en een bijpassende tas! Meedoen is eenvoudig, je hoeft alleen de onderstaande stappen te doorlopen.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van het puzzelboek wordt op maandag 2 juli 2018 bekendgemaakt.

Houd onze Facebookpagina & website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle winacties!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

3 comments

  1. Dit lijkt me geweldig voor mijn 6jarige (bijna 7) zoontje. Hij zit in groep 3 en heeft nog wat moeite met letters. Hij is gek op spelletjes en puzzelen. Ik denk dat dit juist een enorme stimulans voor hem zou zijn om letters leuk te gaan vinden!! (ik volg op facebook en instagram @tamara_relax)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.