Televisie & film Verlopen winacties

Win prijzenpakketten van Boomerang & Cartoon Network! (GESLOTEN)

Win prijzenpakketten van Boomerang & Cartoon Network! (GESLOTEN) 18 november 20196 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Kijken jullie kids ook vaak naar Cartoon Network en Boomerang? We hebben goed nieuws! Er komen allerlei nieuwe afleveringen van enkele populaire series en we mogen ook nog eens twee prijzenpakketten weggeven! Lees snel verder!

Boomerang

Deze zender zendt non-stop tekenfilms van Warner Bros en andere Time Warner-onderdelen uit. Sinds 8 november 1992 was Boomerang een programmablok dat werd uitgezonden op Cartoon Network. Op 1 april 2000 begon Boomerang als afzonderlijk netwerk. Een Nederlands kanaal werd opgericht op 10 oktober 2005. Op deze zender zijn onder meer Scooby Doo en Looney Tunes te zien. Op Boomerang zijn er deze maand gloednieuwe afleveringen van: Grizzy en de Lemmings en zijn er verschillende films te zien van Scooby-Doo en Tom & Jerry winterplezier vanaf 30 november.

Grizzy en de Lemmings

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In de nieuwe Grizzy en de Lemmings afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel weer op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten. Kijk vanaf vandaag elke dag om 15:20 uur naar de gloednieuwe afleveringen van Grizzy en de Lemmings, alleen bij Boomerang.

En we mogen dit prijzenpakket weggeven! Daarin zit:

 • MP3-Speler Tweety
 • Boomerang Notebook
 • Boomerang Playing Cards

Cartoon Network

Cartoon Network heeft natuurlijk talloze bekende series, denk aan Ben 10 en aan Teen Titans GO! , favoriet van ons zoontje hier. En ken je Steven Universe al? Steven is een energieke, aandoenlijke halfjuweel van een jongen, die zijn krachten probeert te beheersen om een echte held te worden, die hij voorbestemd is te zijn. Met één voet in de mensenwereld en de andere in de magische wereld dwarsboomt hij nogal eens de missies van de juwelen en kan de magie in zijn alledaagse leventje terecht komen. Maar wat er ook gebeurt, Steven blijft lachen, met een ukelele in zijn hand en een grap achter de hand!

We mogen een supercool prijzenpakket weggeven, met daarin:

 • Steven Universe mok
 • Steven Universe shirt rood
 • Adventure Time muts
 • Unikitty Sticky notes

Steven Universe is vanaf 23 t/m 24 november te zien om 20:10 uur alleen bij Cartoon Network. De winterspecial van Scooby-Doo en Tom & Jerry is te zien vanaf 30 november, elk weekend om 09:00 uur en vanaf 21 december elke dag om 09:00 uur alleen bij Boomerang.

Winactie!

En jij kunt dus deze één van deze prijzenpakketten winnen! Even voor de duidelijkheid; er komen dus twee winnaars! En meedoen is heel erg simpel! Lees snel verder.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs. Laat je dan wel even weten welk pakket je wilt winnen?

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 30 november 2019 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

6 comments

 1. Grizzy en de Lemmings een topkado voor kleinzoon tije
  daar zou oma lies hem graag mee verrassen #duimen dat het nog onder de kerstboom zal passen

 2. Heel graag doe ik mee voor dit geweldige pakketje, voor mijn kleinzoon.
  Ik heb alleen geen Facebook, Twitter en Instagram om privéredenen.
  Volg wel Bloglovin en waag graag een kansje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.