Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Whodunit Mysteries – Los 48 moordzaken op | Review

Whodunit Mysteries – Los 48 moordzaken op | Review 8 september 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Whodunit Mysteries

Stel je voor: 48 meeslepende verhalen waarin jij de rol van detective speelt. Elk verhaal is een verleidelijk mysterie, wachtend op jou om erin te duiken en de geheimen te onthullen. Als je ooit genoten hebt van het oplossen van raadsels en het ontrafelen van bijvoorbeeld een Escape Room of -spel, dan is dit boek echt iets voor jou. Ik heb het getest, lees je mee?

Alles over Whodunit Mysteries

Maak je klaar voor een zoektocht naar de waarheid! Gelukkig tref je deze voorbereidingen niet alleen want in WhoDunit Mysteries krijg je hulp van drie uitzonderlijke onderzoekers: Inspecteur Parnacki, Miss Mary Miller en Joshua Cole.

Inleiding

Whodunit Mysteries is een boek dat 48 spannende verhalen bevat, elk ontworpen als een opzichzelfstaand mysterie. Binnen deze verhalen word je uitgedaagd om te ontdekken wie er verantwoordelijk is voor misleiding, onwaarheden of zelfs moord. Deze mysteries variƫren in complexiteit en omvatten verschillende raadsels en uitdagingen die je speurneusvaardigheden op de proef stellen. Het boek biedt een diverse en meeslepende ervaring voor elke liefhebber van mysteries en detectivespellen.

Mijn ervaring met dit boek

Ik ben dol op Escape Rooms, Escape spellen en Escape (puzzel)boeken. Dus je kunt je voorstellen hoe enthousiast ik was toen ik Whodunit Mysteries in handen kreeg! Het boek is heel handzaam en overzichtelijkheid. De inleiding biedt een heldere uitleg en laat je direct in de huid van een speurneus kruipen.

Whodunit Mysteries

Ik besloot het boek mee te nemen naar de tafeltennisles van mijn kinderen. Tussen het ‘gepingpong’ door dook ik in het eerste hoofdstuk, en ik werd meteen meegezogen in het mysterie. Wat me opviel, is dat de hoofdstukken precies de juiste lengte hadden. Ze geven de kans om diep na te denken over de aanwijzingen en mogelijke oplossingen zonder dat het je 20 bladzijdes terug hoeft te bladeren voor informatie.

Ook heel handig is het aantal niveaus in Whodunit Mysteries. Niveau 1 biedt na het lezen van het verhaal een hint, wat je helpt een echte detective te worden. Het lijkt misschien wat makkelijker, maar niveau 2 biedt al meteen een serieuze uitdaging. Als fervent Escape Room-fan voelde ik me echt als een speurneus terwijl ik door de pagina’s bladerde en de mysteries probeerde op te lossen.

Whodunit Mysteries

Kortom, Whodunit Mysteries is een absolute aanrader voor iedereen die geniet van het avontuur van Escape Rooms en het plezier van puzzelen. Het is een perfecte manier om te ontspannen, je hersenen te trainen en tegelijkertijd te genieten van een spannend verhaal.

Ook leuk om te lezen: Unlock – Het Escape room puzzelboek

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.