Overige

Awardwinnend horror evenement Scare Me keert terug

Awardwinnend horror evenement Scare Me keert terug 7 september 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Awardwinnend horror evenement Scare Me keert terug

Na 17 edities is het eindelijk zover… Scare Me wordt volwassen met haar 18e editie! Het prijzenwinnende Scare Me is vanaf 22 september weer iedere vrijdag- en zaterdagavond geopend. Dit horror-evenement draait al zeventien edities in Almere Haven en gaat nu voor de 18e keer van start. Ook nu staan de scare actors weer klaar om de bezoekers een echt Halloween gevoel te geven dit najaar.

Scare Me

Ieder jaar komt de organisatie met vernieuwing. De bestaande huizen van Scare Me onderscheiden zich door de creativiteit van de makers en de aandacht die wordt besteed aan de kleinste details. Dat wordt opgemerkt door verschillende organisaties, waaronder door Scare Zone. Deze organisatie is gericht op het in beeld brengen van de Nederlandse horrorindustrie en organiseert jaarlijks de award ceremonie: Scare Event. Afgelopen april werd Scare Me dan ook geëerd met de award voor Best Concept, waarmee de creativiteit van de organisatie en het team werd gevierd.  

Awardwinnend horror evenement Scare Me keert terug

Vernieuwingen

Deze editie hebben alle huizen wat extra aandacht gekregen en zullen de terugkerende bezoekers leuke vernieuwingen tegenkomen. De zes belevenissen zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Ook dit seizoen is er weer van alles te beleven. Zo kun je oog in oog komen te staan met het monster die piraten vrezen bij Ship of Souls. Je ziet verhalen van de schrijver tot leven komen bij Meneer Darko’s Writer’s Block. Ga op jacht tussen de clowns bij Kill It, ontsnap aan een dromenetend monster achter de winkel van Baku en help de detective om de heer Van der Graef terug te vinden in de merkwaardige Mansion. Mocht je even bij willen komen, dan kun je plaatsnemen in de zelfgebouwde darkride van het evenement, The Ride, of zal dit karretje je meenemen naar onveilige plekken?

Even relaxen

Naast alle horror en spanning, is er ook de mogelijkheid om te relaxen. Speciaal om bij te komen van alle belevenissen heeft het evenement een bar en retroroom. Hier kun je tussen al het griezelen door ontspannen met een drankje en opladen voor het volgende avontuur. In de retroroom kun je genieten van ouderwetse spellen op de Nintendo of klassieke kermisspellen spelen, zoals een muntenschuiver.

Lees hier onze tips voor meer dagjes uit

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.