Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Het Villainous bordspel van Ravensburger

Het Villainous bordspel van Ravensburger 15 mei 20204 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Villainous bordspel van Ravensburger

Ben je gek van Disney en dan vooral van de slechteriken? Dan hebben we goed nieuws! Het Villainous bordspel van Ravensburger draait om de slechteriken. Wat dacht je van Kapitein Haak of Zeeheks Ursela? Kruip in de huid van een Disney schurk en win het spel Villainous!

Villainous van Ravensburger

Het Villainous bordspel van Ravensburger is hét spel voor Disney fans. Hoe leuk alle goede karakters ook zijn, het is toch ook erg leuk om in de huid van de slechterik te kruipen, niet dan? Het kan in dit spel waarbij je tevens mag gaan genieten van unieke Disney illustraties, kunstzinnige speelfiguren en een slecht spelmoraal maken dit strategiespel een echte uitdaging.

Villainous

Over het Villainous bordspel

Belangrijk om te weten is dat het spel Engelstalig is. Het Villainous bordspel bevat Engelstalige kaarten en ook de spelregels zijn in het Engels. Je koopt dus geen Nederlands bordspel, maar je kunt de spelregels wel ook in het Nederlands downloaden op de website van Ravensburger.

Villainous bordspel Ravensburger

Ook leuk om te lezen: Het Minecraft bordspel van Ravensburger

Bij het spelen van het spel kan je kiezen uit zes verschillende Disney schurken. Kruip je in de huid van Zeeheks Ursula uit de kleine Zeemeermin, Jafar uit Aladdin, de boze stiefmoeder Malificent uit Doornroosje, Prince John uit Robin Hood, de Queen of Hearts uit Alice in Wonderland of Kapitein Haak uit Peter pan?

Hoe werkt het spel?

Om je een beeld te geven van het spel een korte uitleg! Het Villainous bordspel van Ravensburger wordt gespeeld met een uniek speelbord, speelkaarten (schurken- en lotkaarten) en een schurkenhandboek. Dit schurkenhandboek en de speelkaarten bepalen het spel, iedere schurk heeft andere opdrachten. Zo moet Jafar bijvoorbeeld op zoek gaan naar de lamp, maar Prince John heeft een andere opdracht.

Hoe je dit spel wint? Ga schurkachtig (oftewel Villainous) aan het werk! Kan je niet wachten? Dat is geen probleem. Het Villainous bordspel van Ravensburger ligt inmiddels in de winkels en is ook online te bestellen. En vergeet niet, de Nederlandse handleiding is te downloaden op de website van Ravensburger. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 10 jaar oud en je speelt het spel met 2 tot 6 spelers.

Ga jij het Villainous bordspel in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

4 comments

  1. Oef ik denk als mijn kinderen hiervan horen dat dit spel zeker in huis moet komen. Alleen is onze spellenkast al een beetje vol. Geweldig. Lekker gemeen zijn.

  2. Normaal hou ik niet van gemeen en schurkachtig, maar ben ik voor het lieve en vredige. Maar wordt toch wel erg nieuwsgierig naar dit spel. Iets om uit te proberen tijdens onze spellenmiddagen/avonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.