Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Underdogs | Een kleine pup met een grote droom

Underdogs | Een kleine pup met een grote droom 8 juli 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Underdogs

Soms komen er boeken voorbij, die hebben het allemaal. Vanaf moment één dat Underdogs van Joren Slaets hier op de mat viel, is Spencer (8) er weg van. En ik snap het wel, Underdogs is een kleurrijk, vrolijk, grappig, afwisselend en gewoon erg leuk boek. Lees verder voor onze review!

Underdogs

Underdogs draait allemaal om basketbal. En dan vooral om Rocky. Hij is een kleine pup en heeft één grote droom: de allerbeste basketballer van Dogtown worden. Hij wil meer bereiken dan zijn vader. Maar uiteraard is er een vijand: Frida. Een hond die ook erg goed kan basketballen en zij is best een pestkop. Het veldje waar zij altijd speelde is volgebouwd en daarom komt ze nu op Rocky zijn veldje sporten. En dat is een doorn in het oog van Rocky. Maar dan dreigt dát pleintje ook te verdwijnen. Frida en Rocky moeten samenwerken om dat te voorkomen.

Wat vindt Spencer van het boek?

Het boek oogt al uitnodigend om vast te pakken, met toffe illustraties en een kleurrijke kaft. Het boek staat vol met drukke kleuren en allerlei soorten lettertypes. Er komen de meest bonte types voorbij zoals een vogel die verslaafd is aan energydrinks. Ook zitten er allerlei grapjes in. Zo staat een heel stuk dat ’s nachts in het geniep gebeurt tussen haakjes geschreven en wordt er gesproken over de TV-serie James Hond. Spencer vond het in ieder geval allemaal prachtig en ik hoorde hem geregeld lachen om het boek. Wij hopen dat er nog een deel komt!

Meer lezen? Lees hier onze review van Kroko-detectives.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.