Speelgoedopbergers

Tripp Trapp Storage voor het opbergen van speelgoed

Tripp Trapp Storage voor het opbergen van speelgoed 1 juni 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Tripp Trapp Storage

Kennen jullie het probleem van teveel speelgoed in huis? Speelgoed dat eigenlijk geen goed plekje heeft? Mocht je ook een Tripp Trapp stoel in huis hebben staan dan hebben we de oplossing: de Tripp Trapp Storage!

Wat is Tripp Trapp?

De kans is groot dat je de Tripp Trapp stoel al wel eens ergens hebt zien staan. Veel ouders hebben deze stoel in huis. Het is namelijk een stoel die al vanaf de geboorte geschikt is en ‘meegroeit’ met het kind. De stoel is verstelbaar waardoor baby’s en kinderen op de ideale hoogte aan tafel kunnen zitten. Ook hier hebben we al jaren twee van deze stoelen in huis en deze worden ook nog steeds gebruikt. Wat ons betreft een aanrader, helemaal nu ook de Tripp Trapp Storage is uitgebracht!

Tripp Trapp Storage

Wij hebben het moeten doen zonder extra opbergruimte en dan merk je dat het een hele fijne stoel is, maar je kan er eigenlijk niks op kwijt (behalve je kind). En dat is vanaf nu anders! Tripp Trapp introduceert de Tripp Trapp Storage, een bewaarruimte die je eenvoudig aan de stoel kunt bevestigen.

Tripp Trapp Storage

De Tripp Trapp Storage is speciaal gemaakt om de functionaliteit van de stoel te verrijken, waardoor je altijd de belangrijkste spullen bij de hand hebt. Wat dacht je van slabbertjes tijdens het voeren van de baby of potloden wanneer jouw peuter wilt kleuren? Alle belangrijke benodigdheden heb je vanaf nu binnen handbereik.

Voordelen & functionaliteiten

De Tripp Trapp Storage is gemakkelijk te bevestigen of te verwijderen van de stoel en kan ook op de grond of tafel worden geplaatst. Zo heb je de extra bewaarruimte altijd bij de hand, maar kunt het ook even aan de kant zetten indien nodig. De Storage is geschikt voor de nieuwere stoelen, maar ook voor de oudere modellen. Alle stoelen die zijn geproduceerd na 2003 zijn geschikt voor het bevestigen van de extra bewaarruimte. En daarnaast sluit de Storage ook aan op de Newborn Set en de Baby Set, ideaal!

Speelgoed opruimen in de Tripp Trapp Storage

Wij kunnen natuurlijk niet anders dan blij zijn met dit nieuwe product van Tripp Trapp. Het is ook ideaal om speelgoed op te bergen! Bij de kleinere kinderen bewaar je het speelgoed in de Storage en geef je het aan wanneer zij het nodig hebben. Voor wat oudere kinderen geeft het een extra dimensie aan de stoel. Zo kunnen zij bijvoorbeeld makkelijk gaan kleuren zonder alle potloden, krijtjes of stiften over de tafel te gooien.

Tripp Trapp Storage

Ook bijvoorbeeld blokken ruim je zo op! En kinderen kunnen er ook nog eens leuk mee bouwen op de stoel. De Tripp Trapp Storage is eenvoudig te bevestigen en te verplaatsen, vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij!

Wat denken jullie, is dit handig om speelgoed in op te ruimen?

Ook leuk om te lezen: Speelgoed schoonmaken doe je zo!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.