Televisie & film Verlopen winacties

Toy Story 4 de film! + WINNEN (GESLOTEN)

Toy Story 4 de film! + WINNEN (GESLOTEN) 26 juni 20193 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Toy Story 4

Als we het hebben over een film vol met speelgoed!, dan hebben we het natuurlijk over de film Toy Story. Deze film is zo populair dat we kunnen genieten van het vierde deel. Vanaf vandaag, 26 juni 2019, draait Toy Story 4 in de bioscoop! We vertellen je er graag meer over.

Over Toy Story

Een klein stukje geschiedenis! De eerste Toy Story film stamt namelijk uit 1995! En sindsdien hebben de makers van deze Amerikaanse animatiefilm niet stil gezeten. In 1995 werd deel 3 uitgebracht, gevold door deel 3 in 2010. Bijna 10 jaar later kunnen we gaan genieten van Toy Story 4.

Karakters uit de film
© Disney&Pixar 2019

Het verhaal

Levend speelgoed staat centraal in alle Toy Story films! Als de ‘echte mensen’ niet in de buurt zijn komt het speelgoed tot leven onder leiding van cowboy Woody. Maar je kent de naam Buzz Lightyear waarschijnlijk ook wel! Samen met nog heel veel ander leuk speelgoed maken Woody en Buzz de leukste avonturen mee. En ook dit jaar gaan ze weer op avontuur!

Toy Story 4
© Disney&Pixar 2019

Toy Story 4 – 26 juni 2019

In het vierde deel leren de oude karakters een nieuwe karakter kennen. Bonnie voegt met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd Forky toe aan haar speelgoedcollectie. En samen met Forky beleven Woody en alle andere vrienden een nieuw avontuur. De film is geregiseerd door Josh Cooley en geproduceerd door Jonas Riovera (bekend van ‘Inside Out’ en ‘Up’). De film is vanaf 26 juni 2019 in de bioscoop te zien.

Forky
© Disney&Pixar 2019

Ook leuk: Het leukste Toy Story speelgoed

Win vier kaarten voor Toy Story 4

Ben je enthousiast en wil je de film gaan zien? Dan hebben we goed nieuws! We mogen één van jullie blij maken met vier kaarten voor Toy Story 4. Meedoen is heel eenvoudig, je hoeft enkel de onderstaande stappen te doorlopen.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie. 
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zondag 30 juni bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.