Buitenspeelgoed Spellen en Puzzels Trends

TornadoTubez – de blaaspijp van vroeger in een nieuw jasje!

TornadoTubez – de blaaspijp van vroeger in een nieuw jasje! 10 april 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Tornado Tubez

Wij van Alles Over Speelgoed brengen jullie graag op de hoogte van het laatste nieuws, maar uiteraard ook van het allernieuwste speelgoed. Toen we het bericht van de TornadoTubez voorbij zagen komen werden we meteen heel enthousiast. Mocht je nu denken wat zijn TornadoTubez? Lees dan snel verder want dit wil je niet missen!

De nostalgische gele blaaspijp

Nog niet zo heel lang geleden vonden wij in de schuur een ouderwetse gele buis. Stiekem werd het kind in mij heel blij, er kwam een oud vertrouwd gevoel naar boven! De kans is groot dat de nostalgische gele blaaspijp bij jullie ook dit gevoel op roept. Het gevoel van kattenkwaad en heel veel plezier! Snel zochten wij een aantal folders om daar ook de bijbehorende pijltjes van te maken. Het enthousiasme van papa en mama was nogal aanstekelijk. Al snel waren de kinderen razend druk met het schieten van pijltjes.

Wat zijn TornadoTubez?

Nu zijn jullie vast benieuwd wat de TornadoTubez dan zijn? TornadoTubez is afgeleid van de oude vertrouwde gele buis waar je heel ver mee kon schieten. Het is geen gewone blaaspijp, maar deze speciale versie heeft een witte loop, schuimdarts, een target en nog veel meer. En weetje wat ontzettend leuk is? Je schiet nog verder dan ooit tevoren!

TornadoTubez

TornadoTubez, zo werkt het!

TornadoTubez werken niet anders dan de oude vertrouwde buis. Je bent zelf in controle over de schietkracht. Jouw blaaskracht bepaalt hoeveel lucht er achter jouw dart zit. Je hebt dus geen last van een restrictie hoe ver je kunt schieten, alles hangt af van jouw longinhoud. De TornadoTubez hebben wel een aantal extra’s in vergelijking met de oude vertrouwde gele blaaspijp. Er zijn drie TornadoTubez sets verkrijgbaar:

Tornado Tubez startersetDe Starter set

De startersset koop je al voor slechts €5,99! Deze set bevat een blaaspijp met korte loop, mondstuk, handvat, drie darts met zuignap en drie darts met een gewone kop. En uiteraard een dartbord om op te schieten.

De Combat set

Tornado Tubez Combat setDe Combat set is een iets duurdere variant, deze kan je kopen voor €9,99. Deze set bevat een lange loop, kijker/scope, een handvat, een verstelbaar vizier, een munitiehouder, drie darts met zuignapkop en drie darts met gewone kop.

De Sniper set

Tornado Tubez Sniper setEn tot slot de duurste en meest complete set. Voor €14,99 heb je de Sniper set met een extra lange blaaspijp (2-delig), een handvat, een tweede uitvouwbaar handvat dat je kan uitvouwen tot 2-poot, een verstelbaar vizier, Tornado darts houder, Tornado darts en een geprint dartbord!

Lees hier onze ervaring met de TornadoTubez >>

Mocht je meerdere TornadoTubez sets aanschaffen dan kan je deze combineren en een hele eigen blaaspijp maken. Gebruik bijvoorbeeld de kleine loop van de Starters set op je Combat set als extra vizier. Ben je net zo enthousiast als dat wij zijn? TornadoTubez zijn exclusief verkrijgbaar bij Intertoys en Dreamland!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.