Games en Elektronica

5x Toffe cadeaus voor gamende moeders

5x Toffe cadeaus voor gamende moeders 14 mei 20232 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Het is vandaag Moederdag! Reden dus om alle moeders in het zonnetje te zetten. En wij richten ons vandaag vooral op gamende moeders. Het is natuurlijk een heel ouderwetse gedachte dat alleen mannen gamen. Er zijn een heleboel gamende vrouwen. Zoek je daar een mooie cadeautip voor? Wij hebben tips!

Gamestoel

Gamen moet je natuurlijk wel lekker relaxed doen. En dat niet alleen, ook in een ergonomisch verantwoorde houding. Dat kun je het beste doen in een echte gamestoel. Hier heb je allerlei soorten en maten voor, bijvoorbeeld de GTRacer Pro. En die bestaat zelfs in het roze!

Headset

Lekker ongestoord gamen doe je met een goede headset! Niet alleen handig zodat de rest van het huishouden geen overlast heeft van de herrie, maar ook natuurlijk om te kunnen praten met andere gamers. Hier zijn uiteraard ook een heleboel opties.

Een toffe game!

Zelf speel ik nog steeds World of Warcraft en Animal Crossing. Een ander spel dat veel mensen al jarenlang spelen is The Sims 4.

Een leuke mok of ander accessoire

Zelf heb ik een leuke Animal Crossing mok, maar je kunt natuurlijk gamen op een heleboel manieren terug laten komen in je huis! Wist je dat er zelfs The Sims telefoonhoesjes zijn? Hoe grappig!

Iets leuks voor in de kamer

Ben je zo’n geluksvogel dat je zelfs je eigen kamer hebt om te gamen? Ik niet helaas. Maar stel dat ik er eentje zou hebben, dan zou ik die helemaal in de juiste sferen aankleden. Bijvoorbeeld door dit soort leuke schilderijen aan de muur te hangen! Te leuk toch?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.