Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Tobi Robot-smartwatch | dé cadeautip voor de feestdagen

Tobi Robot-smartwatch | dé cadeautip voor de feestdagen 20 oktober 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Tobi Robot Smartwatch 6

Maak alle verlanglijstjes maar leeg. Wij hebben dé cadeautip voor je. Onlangs kregen wij een Tobi Robot-smartwatch opgestuurd en het is echt een fantastisch ding. Ons zoontje Spencer (5,5) is er helemaal weg van.

Tobi Robot-smartwatch

De Tobi Robit-smartwatch is van Little Tikes. Het is een combinatie van een smartwatch met alle bijbehorende interactieve kenmerken én een speelse robot met een eigen persoonlijkheid. De smartwatch heeft bewegende robotarmen en -benen, grappige geluidseffecten en 100+ gezichtsuitdrukkingen. Het horloge is bedoeld voor kinderen van 4 jaar en ouder en is in het roze en blauw verkrijgbaar.

Tobi Robot Smartwatch 6

Nu denk je misschien ‘oh dat is wéér een beeldscherm’. Oordeel niet te snel! Het horloge is namelijk ook bedoeld om kinderen te stimuleren te bewegen. Er zitten dansspelletjes in en een stappenteller. Ook kunnen ze ermee leren klokkijken. Ook nog erg nuttig dus. Je kunt de Tobi Robot-smartwatch dragen als horloge, of in een ander hoesje doen. Daar zit een clip aan. Daarmee kun het bijvoorbeeld aan broek of rugzak dragen.

Tobi Robot Smartwatch 6

De Tobi Robot-smartwatch zit ook vol met allerlei vernuftigheden. Zo heeft het twee camera’s. Opslagruimte voor 3000 foto’s of 30 minuten aan videomateriaal. Ook kunnen kinderen hun foto’s bewerken met allerlei stickers. Ook zitten er allerlei spelletjes op.

Tobi Robot Smartwatch 6

Ons oordeel over de smartwatch

Goed, we hebben het al verklapt natuurlijk. Maar de Tobi Robot-smartwatch is fantastisch. Ik kan niet anders zeggen. Telkens als je denkt dat je alles hebt ontdekt wat het horloge kan, blijken er nog meer mogelijkheden te zijn. Ons zoontje is er dan ook helemaal weg van. Hij vindt de spelletjes doen het leukste. Er zit ook een erg leuk spelletje op met getallen/rekenen en dat is zijn favoriet. Ook kun je je overigens je wekker zetten op het horloge. Gratis tip: check even of je kind deze niet (per ongeluk) heeft ingesteld. Anders kun je wellicht net als ik om middernacht je bed uit om deze weer uit te zetten 😉

Tobi Robot Smartwatch 6

De Tobi Robot-smartwatch is geen goedkope aankoop met een adviesprijs van ongeveer 50 euro. Maar het is wel een aankoop die jarenlang mee gaat. Voor iedere leeftijd is er wat wils. Ik was bang dat ons zoontje er misschien nog te jong voor zou zijn, ondanks de adviesleeftijd. Maar niets is minder waar. Hij kan er al prima mee overweg! Nogmaals, het is echt een fantastisch ding waar wij nog heel lang plezier van gaan hebben!!

Tobi Robot Smartwatch 6

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.