Webshops

Speelgoedwebshop in de spotlights: To the moon and back kids

Speelgoedwebshop in de spotlights: To the moon and back kids 1 mei 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

to the moon and back kids

Er zijn tientallen, zo niet honderden webshops te vinden die allerlei soorten speelgoed verkopen. Als consument kun je soms door de bomen het bos niet meer zien! Daarom besloten wij van Alles Over Speelgoed je een beetje te helpen. We hebben de leukste webshops voor je geselecteerd en laten je zien wat voor een speelgoed je daar kunt vinden. Onderaan deze blog vind je een overzicht van voor- en nadelen van deze webshop. We proberen zo eerlijk mogelijk een oordeel te geven. Deze blogs zijn dus ook niet gesponsord. Vandaag: To the moon and back kids.

To the moon and back kids

To the moon and back kids is een webshop die meerdere dingen verkoopt naast speelgoed. Er is ook een lijn hele toffe baby- & kinderkleding te koop. Alles is handgemaakt. De eigenaresse Lotte is de webwinkel gestart toen haar zoontje 6 maanden oud was. Ze ontwerpt zelf de prints voor op de kleding. Ze heeft ook een lijn met knuffels, rammelaars en prints voor op de kinderkamer ontworpen. Naast de eigen ontworpen producten verkopen ze andere merken, waaronder Green Toys.

To the moon and back kids

 

 

De webshop is qua speelgoed verdeeld in meerdere categorie├źn, denk aan: houten speelgoed, kinderboeken, voertuigen en bad- en bijtspeelgoed. Enkele highlights van de shop lichten we voor je uit:

to the moon and back kidsPetit collage – Ice pops memory game. Dit spel is te koop voor 16,95. Het is gemaakt van gerecyled papier en bedrukt met plantaardige inkt. Het vrolijkste en misschien wel origineelste memoryspel dat ik ooit heb gezien!

 

 

 

to the moon and back kids

Het deel ‘Stamp! Stamp!’ uit de serie boekjes ‘Hoe doet dit dier?’ gaat over dinosaurussen. In dit boekje leren kinderen de namen van de verschillende dino’s en uiteraard welk geluid ze maken. Het boekje kost 8,95.

 

 

 

 

to the moon and back kids

 

Dit is niet zomaar een koffertje! Je kunt het namelijk open maken en dan is het ook een speelhuisje. Dit is de monochrome versie, maar er is ook een roze versie verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

To the moon and back kids

8

Prijs

7.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Speelplezier

8.0/10

Pros

  • Leuke originele merken
  • Handgemaakte producten

Cons

  • Hoge verzendkosten
  • Weinig keus qua speelgoed

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.