Overige

Koningsdag shoplog – Welk speelgoed heb ik gekocht op de Vrijmarkt?

Koningsdag shoplog – Welk speelgoed heb ik gekocht op de Vrijmarkt? 29 april 20182 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Koningsdag is de ideale dag om goedkoop speelgoed te scoren. Zelf heb ik meerdere vrijmarkten afgestruind op zoek naar nieuw speelgoed voor onze twee kinderen. En dat is gelukt! Vandaag laat ik jullie mijn aankopen zien in een Koningsdag shoplog.

Boekjes

Koningsdag shoplog

Boekjes! Zo leuk en nuttig, maar als je er een heleboel koopt toch best prijzig. Ik koop daarom boeken eigenlijk alleen maar tweedehands. En op Koningsdag heb ik ook weer leuke boekjes kunnen kopen. Ons zoontje is helemaal weg van Dora the Explorer dus ik ging op zoek naar boekjes daarvan. Ik vond al vrij snel een stapeltje en vond ook nog mooie boekjes van Mickey Mouse en Donald Duck, twee andere favorieten van onze kleine man. Geloof dat ik voor alle boeken samen nog geen 2 euro heb betaald.

Kid K’NEX

Koningsdag shoplog

Kid K’NEX vind ik persoonlijk heel erg leuk speelgoed voor wat jongere kinderen om mee te bouwen. Maar het is flink aan de prijs. Ik hoopte dan ook heel erg dat ik wat zou vinden op de rommelmarkt, maar gaf mezelf weinig kans. Tot ik opeens een flinke doos zag staan. En de verkoper wilde er slechts 2 euro voor!! Er zitten 4 sets in de doos, dus het is flink wat waard. Echt superblij mee.

Fiets

Koningsdag shoplog

Eén van de dingen die ik zocht was een mooie fiets voor ons zoontje. Kinderfietsen zijn ook weer best duur, dus ging ik op zoek naar een tweedehands exemplaar op de vrijmarkt. En zo liep ik tegen deze Giant fiets aan. Okee, er zitten geen trappers op dus die hebben we even los besteld, maar deze fiets kost dus nieuw 189 euro. En ik betaalde slechts 15 euro. Koopje dus!

Puzzel

Koningsdag shoplog

Ons zoontje vindt puzzelen erg leuk, maar ook deze vind ik nieuw vrij duur. Ook puzzels koop ik dus eigenlijk alleen maar tweedehands. Bob de Bouwer maakt hier thuis een opmars qua populariteit dus deze kon ik niet laten liggen. Ziet er nog als nieuw uit, is compleet en kostte slechts 1 euro.

Dora Mega Bloks

Koningsdag shoplog

Okee de doos ziet er niet meer uit en die heb ik dus ook gelijk weggegooid, maar de (nep) Duplo ziet er nog uit als nieuw. Wij hebben thuis normaal gesproken alleen maar echte Duplo, omdat ik de kwaliteit daarvan over het algemeen toch wat beter vind. Maar daarvan heb je geen Dora sets, en toen ons zoontje deze zag liggen werd hij gelijk helemaal enthousiast. Voor slechts 1 euro mocht ik de hele set hebben.

VTech Dora Speel & Leer Air Drum

Koningsdag shoplog

Deze zag ik al op een afstand staan en ik wist zeker dat Spencer helemaal happy zou worden als deze VTech Dora Speel & Leer Air Drum in zijn vizier kwam. En ja hoor, hij sprong van enthousiasme zowat zijn buggy uit. Het is echt een geinig ding waarmee hij kan leren tellen. Voor 3 euro namen we het mee. Onze dochter van 1 vindt dit overigens echt een fantastisch ding.

Dora pop

Koningsdag shoplog

Van deze Dora pop heb ik er zelfs twee gekocht, eentje voor ons zoontje en eentje voor onze dochter. Het maakt volgens mij deel uit van een set badspeelgoed dat hier in Nederland niet (meer) te koop is. Het was jullie waarschijnlijk al opgevallen, maar Dora is nogal populair hier thuis 😉 Ook deze Dora poppen zijn nu al erg geliefd hier en er wordt flink mee gespeeld!

Dat zijn al onze aankopen qua speelgoed! Naast dit alles scoorde ik ook nog Nike schoentjes voor onze dochter voor slechts 3 euro.

Hebben jullie ook speelgoed gekocht op de vrijmarkt?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

2 comments

 1. Heerlijk, Koningsdag!
  Hier hebben we ook goed gescoord! Playmobil kleine school voor €2, Playmobil een volle doos met oa de dierenkliniek, boswachtershuis en boerderij, meer dan 75 poppetjes en dieren voor € 5.

  3 hele nieuwe knuffels met t kaartje er nog aan van de smurfen en elmo voor totaal 2,50, onze dochter van 5 is er dolgelukkig mee!

  Cars auto’s 6x, kleine en 1 grote Takel voor € 3,50

  En nog heel veel losse dingen, alles voor een habbekrats!
  Kortom, wij zijn goed geslaagd! Een dolgelukkig meisje en buiten alle leuke spulletjes hebben we een heerlijke dag gehad!

 2. Oudste dochter van 7 alleen een nagellak set met glitters etc
  Jongste van 2 een peppa spel en de dora laptop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.