Informatief & Tips Reviews

Tip voor de kinderkamer: Miffy First Light van Mr Maria

Tip voor de kinderkamer: Miffy First Light van Mr Maria 6 augustus 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Miffy First Light

De kinderkamer inrichten! Dit blijft een lastige vinden jullie ook niet? Welke stijl kies je en voor welke meubels kies je? En wat doe je qua verlichting? Onze kinderen zijn iets ouder dus we zoeken een lamp die ze zelf aan en uit kunnen doen of bijvoorbeeld kunnen dimmen. En ze hebben nogal wensen; het mag niet donker zijn want dat is te eng, maar te fel is ook weer niet goed want dan kunnen ze niet slapen. En ons zoontje wil wel zijn Donald Ducks lezen, dus we moet wel een lampje zijn. Maar we hebben de oplossing gevonden: Miffy First Light van Mr Maria.

Miffy First Light

Miffy is natuurlijk het Engelse woord voor nijntje. Het is een lamp die je kunt dimmen en kunt opladen. De lamp is zo’n 30 centimeter groot. Afhankelijk van hoe fel je de lamp zet, gaat het van 8 tot wel 120 uur mee. Is de lamp leeg? Dan kun je het opladen met een USB-C kabel. Die krijg je erbij. De Miffy First Light bevat geen BPA en is bovenal voor heel erg mooi!!

Mr Maria

Mr Maria is een Amsterdamse ontwerpstudio die lampen ontwerpt voornamelijk voor de kinderkamer. Niet alleen nijntje is beschikbaar, ook een aantal van haar vriendjes. En dit niet alleen, Mr Maria heeft ook zelf enkele dieren ontwerpen zoals een ontzettend toffe ijsbeer, Nanuk. En – en deze vind ik echt supercool – Anana de olifant. Hoe tof dat zulke mooie lampen gewoon in ons eigen land ontworpen worden!

Wij zijn thuis in ieder geval van van Miffy First Light. Het is echt een hele mooie lamp die langere tijd mee zal gaan!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.