Boeken, School en Vrije tijd Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Tip! Educatieve boekjes van de Action

Tip! Educatieve boekjes van de Action 14 juni 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Educatieve boekjes van de Action 3

Soms kom je bij de Action zulke leuke dingen tegen. Onlangs liep ik tegen deze educatieve boekjes aan van slechts 79 cent. Vandaag vertel ik je er meer over!

Educatieve boekjes van de Action

In totaal heb ik zes verschillende boekjes kunnen ontdekken. Deze gaan van het alfabet leren tot leren spellen of van punt naar punt op nummer. Deze variëren ook van leeftijd waarvoor ze geschikt zijn. Het begint voor 4 jaar en eindigt bij 6 tot 7 jaar. In het boekje zitten verschillende opdrachten die kinderen kunnen doen én in het midden zitten ook nog allerlei stickers. De boekjes zijn overigens van Toy Universe, waarvan Mijn eerste 100 woordjes ook van is. Daar schreef ik eerder een review over.

Wat vonden onze kids ervan?

Spencer is 7 en zit in groep 3. Jasmijn is 5 en zit nog in groep 1. Ik heb alle verschillende boekjes die ik kon vinden meegenomen, aangezien zij dus nogal verschillen in leeftijd en qua niveau. Spencer kan al aardig schrijven en rekenen, Jasmijn moet dat allemaal nog leren uiteraard. Zoals gezegd kosten de boekjes slechts 79 cent. Wat ons betreft zijn deze educatieve boekjes van de Action dit meer dan waard. Voor zo’n klein bedrag hebben de kinderen er vrij veel lol van, plus het is ook nog eens ontzettend leerzaam. En je krijgt er ook nog eens allerlei stickers voor. Ik zag trouwens dat ze deze boekjes ook bij Bol verkopen, maar daar zijn ze ongeveer 10 euro. Op naar de Action dus!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.