Televisie & film

The Jungle Bunch – World Tour | Vanaf 24 augustus in de bioscoop

The Jungle Bunch – World Tour | Vanaf 24 augustus in de bioscoop 20 juli 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

The Jungle Bunch - World Tour - vanaf 24 augustus in de bioscoop

Er komt weer een nieuwe leuke film aan! Vanaf 24 augustus kun je The Jungle Bunch – World Tour in de bioscoop zien. Die is gebaseerd op de gelijknamige Franse kinderserie over een groep buitenbeentjes met een missie om het dierenrijk te beschermen. De serie won in 2014 een Emmy Award in de categorie Kids en wordt uitgezonden in meer dan 180 landen.

The Jungle Bunch – World Tour

Wanneer een mysterieuze superschurk de jungle bedekt met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water, schiet de Jungle Bunch te hulp. Met nog minder dan een maand voor het regenseizoen, begint een race tegen de klok om een tegengif te vinden. Onze Jungle Bunch-helden starten hun grootste zoektocht ooit en reizen samen met hun bondgenoten de hele wereld over, van het noorden tot Europa, Aziƫ en het Midden-Oosten. Ze staan tegenover een tegenstander die slimmer en duivelser is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Voor Maurice en zijn vrienden van de Jungle Bunch is de inzet nog nooit zo hoog geweest!

De film duurt 90 minuten en is van Distri7. Dat is een onafhankelijk Belgisch filmdistributiebedrijf. Distri7 houdt zich voornamelijk bezig met de distributie van Franse films.

Meer film? Lees hier meer over Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.