Poppen en Knuffels

Studio Pets PupUp store komt naar Amsterdam

Studio Pets PupUp store komt naar Amsterdam 2 november 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Studio Pets PupUp Store

Ben je toevallig tussen 13 en 18 november in Amsterdam? Dan kun je een bezoek brengen aan de Studio Pets PupUp store! Het pand aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam verandert dan in één van de schattigste plekken van Nederland.

Studio Pets PupUp store

Studio Pets PupUp StoreIn de winkel zijn uiteraard allerlei spullen te koop van Studio Pets. Mét korting. Mocht je dus nog een cadeautje zoeken voor Sinterklaas of Kerst, dan is het wellicht de moeite waard hier even te gaan kijken. In de winkel vind je de originele Studio Pets pluche knuffels. Alle knuffels hebben een eigen paspoort en een stoer reiskoffertje. Elke Studio Pets heeft zijn eigen Augmented Reality app waarin ze tot leven komen. Met deze gratis app kun je je favoriete virtuele beestje echt door je camerabeeld laten lopen, knuffelen en zelfs samen selfies maken.

Op de foto

Er is nog meer te doen in de winkel. Je kunt er ook een kijkje achter de schermen nemen, want er worden ook echte Studio Pets fotoshoots gedaan. Het is zelfs mogelijk om je eigen knappe viervoeter hiervoor op te geven en te laten poseren! Aan het eind van de week worden er drie winnaars gekozen en laat Studio Pets van mogelijk jouw huisdier een kopie knuffel maken. Helemaal in Studio Pets stijl. Wil jij dit ook? Stuur dan een mailtje naar info@bymyrna.com om een shoot in te plannen. Verder staat er een photo booth in de winkel, waar je zelf gifjes kunt maken. Hiermee maak je ook kans op een goody bag.

Studio Pets PupUp Store

Over Studio Pets

Studio Pets By Myrna is opgericht vanuit de liefde voor dieren én fotografie. Studio Pets is naar eigen zeggen al meer dan 10 jaar de naam op het gebied van dierenfotografie in de wereld. De producties van fotografe en onderneemster Myrna Huijing worden inmiddels voor tientallen wereldwijde licenties gebruikt.

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.