Games en Elektronica

Star Trek Prodigy: Supernova is verschenen!

Star Trek Prodigy: Supernova is verschenen! 19 oktober 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Star Trek Prodigy Supernova

Fan van Star Trek? Opgelet! De game Star Trek Prodigy: Supernova is verschenen op verschillende platformen! Deze actie-avonturentitel is gebaseerd op de originele Paramount+ animatieserie Star Trek: Prodigy. Het is de allereerste Star Trek-videogame die is ontworpen voor het hele gezin om samen van te genieten. Star Trek Prodigy: Supernova is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Star Trek Prodigy: Supernova

Nadat de U.S.S. Protostar vreemde gegevens oppikt van een stervende ster, hapert de transporter en wordt de bemanning door het heelal verspreid. In een race tegen de klok moeten Dal R’El en Gwyndala niet alleen hun bemanningsleden Jankom Pog, Rok-Tahk, Zero en Murf redden. Maar ook hun schip, nieuwe buitenaardse soorten en een heel planetenstelsel. Dit voordat alles wordt vernietigd door een supernova!

Maar let op de lucht voor de dodelijke nieuwe nemesis en hun leger van robots. Die zullen die voor niets stoppen om de Protostar te vernietigen en de hele loop van de geschiedenis te veranderen! En kijk uit voor Hologram Janeway als ze Dal en Gwyn de wegen van de Federatie leert. 

Speel als fanfavorieten Dal R’El en Gwyndala in solo-play of co-op met twee spelers, om de gloednieuwe buitenaardse werelden van Orisi, Mirios en Taresse te verkennen en het eerste contact te leggen met hun buitenaardse inwoners. Leer de cultuur van de onontdekte beschaving kennen en ontdek hun geheimen. Dit terwijl je door de verschillende vijandige omgevingen van de planeten navigeert door middel van puzzels en uitdagingen.

Terry Malham, CEO van Outright Games, zei: “Het was een enorm genoegen om met Paramount en Nickelodeon samen te werken om een game te creëren die een merk dat zo invloedrijk en belangrijk is voor de populaire cultuur als Star Trek tot leven brengt. Het maken van het eerste gezinsvriendelijke Star Trek-spel was een spannende nieuwe uitdaging voor ons en we zijn er zeker van dat we met deze titel iets hebben gecreëerd waar oude en nieuwe Star Trek-fans samen van kunnen genieten”.

Meer Outright Games? Lees hier onze review van My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.