Dagje uit Spellen en Puzzels Trends

Spellenspektakel 2019 – De grootste spellenbeurs van Nederland

Spellenspektakel 2019 – De grootste spellenbeurs van Nederland 28 september 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Spellenspektakel 2019 Jaarbeurs Utrecht

Ontdek nieuwe bordspellen, doe mee aan speldemonstraties of ga zelf de strijd aan in verschillende spelcompetities. Dit allen kan op het Spellenspektakel in de Jaarbeurs Utrecht op 9 & 10 november 2019. Vorig jaar brachten wij een bezoek aan dit evenement en vandaag vertellen we je graag meer over het Spellenspektakel 2019!

Het Spellenspektakel 2019

Misschien herken je het wel, in de herfst en de winter worden er vaak meer spelletjes gespeeld. Niet vreemd natuurlijk want de koude en natte wintermaanden lenen zich daar uitstekend voor. Ben je op zoek naar nieuwe spellen voor jouw spellencollectie? Dan is het Spellenspektakel de ultieme plek om inspiratie op te doen.

Spellenspektakel in Jaarbeurs Utrecht

9 & 10 november in Jaarbeurs Utrecht

Mocht je het Spellenspektakel al eerder bezocht hebben dan is er dit jaar iets anders. Vanwege het grote succes van de voorgaande edities vindt het Spellenspektakel 2019 plaats in Jaarbeurs Utrecht. Wat dit betekent? Nog meer ruimte om de leukste bordspellen te ontdekken!

Spellen testen & het Kinderplein

Op het evenement vind je honderden speeltafels waar je kunt aanschuiven om zelf een spel te proberen. Uiteraard onder begeleiding van professionals die jou alles kunnen uitleggen of tips kunnen geven.

Spellenspektakel 2019

Kom je met het hele gezin? Neem dan eens een kijkje op het Kinderplein. Kinderen kunnen hier spelletjes spelen, bouwen en knutselen. En natuurlijk zijn er hel veel spellenuitgevers, winkels en spellenclubs aanwezig, zodat jij met je favoriete bordspel naar huis kunt gaan.

Competities

Elk jaar vinden er ook weer diverse competities plaats. Internationale deelnemers gaan de strijd aan tijdens het Europees Kampioenschap Catan! Maar daarnaast worden ere ook de Magic The Gathering Dutch Open Series gehouden en kan er worden deelgenomen aan de Dutch Grand Championships van Keyforge en X-Wing.

Spellenspektakel 2019, kom je ook?

Ben je enthousiast en wil je het Spellenspektakel komen bezoeken? Dan zetten we de praktische informatie nog even voor je op een rij:

  • Datum: 9 & 10 november 2019
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
  • Prijs: 14 euro (voor volwassenen), 5 euro (kinderen van 4 t/m 12 jaar), 30 euro (dagkaart voor een gezin).

Meer informatie is te vinden op de website van het Spellenspektakel 2019!

Benieuwd naar onze ervaring op het Spellenspektakel 2018? Je leest hier hier!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.