Poppen en Knuffels

Creatable World: de genderneutrale poppenlijn

Creatable World: de genderneutrale poppenlijn 26 september 20191 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Creatable World poppenlijn

We houden jullie graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van speelgoed! Vandaag vertellen we jullie meer over Creatable World van Mattel! Gisteren kondigde Mattel de wereldwijde onthulling aan, hun nieuwste product: de genderneutrale poppenlijn!

Wat is de Creatable World poppenlijn?

Dit is natuurlijk de eerste vraag die bij jullie opkomt. Creatable World heeft alles te maken met poppen. Het is een poppenlijn met eindeloze combinaties in één doos. Eindeloze combinaties van wat hoor ik je denken. Eindeloze combinaties als het gaat om het ontwikkelen van eigen personages. Deze genderneutrale poppenlijn geeft kinderen de mogelijkheid om zelf personages te creëren, los van gender of stereotypen!

Poppenlijn los van gender en stereotypen

Met een ruime keuze aan kleertjes, accessoires en haarstijlen geven de de pop de look die zij leuk vinden. Kies uit kort of lang haar, een rok of een broek of gewoon allebei. De Creatable World poppenlijn maakt het mogelijk om te spelen zonder labels of regels!

Creatable World poppenlijn van Mattel

Speelgoed is een weerspiegeling van cultuur en terwijl de wereld de positieve impact van inclusiviteit steeds meer viert, vonden we het tijd om een poppenlijn te creëren zonder labels.

Senior Vice President van Mattel Fashion Doll Design

Genderneutrale poppenlijn

Een eigen invulling geven en creatieve vrijheid in speelgoed, dat is wat Mattel met deze nieuwe poppenlijn wil stimuleren. De pop staat in het assortiment van Mattel naast Barbie, Hot Wheels en andere populaire producten van deze speelgoedfabrikant. Met de Creatable World poppenlijn wil Mattel kinderen een extra optie bieden.

Creatable World

Ook leuk om te lezen: L.O.L. Suprise OMG tienerpoppen

Zo ziet de genderneutrale pop eruit!

De genderneutrale poppenlijn Creatable World bestaat uit zes poppensets die verkrijgbaar zijn in verschillende huidskleuren. Elke set bevat één pop, twee verschillende kapsels en diverse stylingsmogelijkheden.

Genderneutrale poppen van Mattel

De poppen zien er net zo oud uit als de kinderen voor wie ze bedoeld zijn. De genderneutrale poppen zullen binnenkort te koop zijn bij o.a. Bol.com!

SpeelgoedSpeelgoed
Wat vinden jullie van de Creatable World genderneutrale poppen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

 1. Je vraagt hoe ik het vind, Om eerlijk te zijn, ik vind deze poppenlijn wel grappig.
  Maar dat genderneutrale gedoe vind ik maar niks.
  Het loopt helemaal uit de hand.
  Eerst die gezinnen die hun kinderen genderneutraal willen opvoeden, te zot. Wat doen ze de kinderen aan.
  Nu weer de Genderneutrale speelgoedwinkels, belachelijk.
  Bij ons thuis spelen de kleinkinderen allemaal met auto’s, babypoppen en keukentjes, ongeacht of het een jongen of een meisje is. Ze kiezen zelf wel waar ze mee willen spelen.
  Waar maken sommige mensen zich toch druk om, doe normaal.
  Maar zoals ik al zei, deze poppenlijn vind ik wel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.